Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος νεκρός στη Μάνη – Σε σοκ ο Κουράκος

2385

Δεν προλαβαίνει να χαρεί τον γάμο του ο αστυνόμος Κουράκος. Κι άλλος χαρακτήρας εντοπίζεται νεκρός στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να επικρατεί παράνοια στη Μάνη, ξανά.

Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ένας άστεγος είναι εξαφανισμένος αρκετές μέρες. Αρχίζει να ανησυχεί πολύ για την υγεία του και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί την υποδέχεται ο Γιώργης Κουράκος, ο οποίος την καθησυχάζει.

Στο μεταξύ, η ζωή της Μαργαρίτας βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Ο Θεοδόσης προσπαθεί να “εισβάλλει” με κάθε τρόπο στην καθημερινότητά της, φέρνοντας την ηρωίδα σε δύσκολη θέση. Μαθαίνει πως η αγαπημένη του αναζητά έναν άστεγο και ψάχνει μαζί της να τον βρει.

Σε πανικό οι κάτοικοι της Μάνης
Μετά από αρκετές έρευνες στη Μάνη, τόσο του Κουράκου, όσο και της Μαργαρίτας, ο άστεγος εντοπίζεται νεκρός, στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα, ο Αλέξης και ο Θεοδόσης αντικρίζουν από μακριά ένα πτώμα και συνειδητοποιούν πως είναι εκείνος που αναζητούσαν.

Συναγερμός χτυπάει στο αστυνομικό τμήμα, με τον Κουράκο να αναλαμβάνει δράση. Ύστερα από εξέταση, παρατηρείται πως ο άνθρωπος αυτός δε πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά από εγκληματική ενέργεια.

Ο πανικός σκορπίζεται ξανά στην Αρεόπολη. Ένας νέος κύκλος ερευνών ανοίγει στο τμήμα, με τον Κουράκο να βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Ποιος τριγυρνά στη Μάνη και σκορπίζει τον θάνατο, ποιοι είναι οι στόχοι του πόσο κινδυνεύουν οι πρωταγωνιστές;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ