Η Γη της Ελιάς: Κινδυνεύει να βρεθεί στο χώμα ή στη φυλακή

769

Η αγωνία μεγαλώνει για την οικογένεια Στεφανέα και ειδικότερα για τη Χάιδω στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο κίνδυνος παραμονεύει.

Χάιδω και Φίλιππος αναζητούν δικαιοσύνη

Η Χάιδω και η οικογένεια της βρίσκονται στο στόχαστρο των αδελφών Βαφέα που βρίσκονται στη Μάνη για να πάρουν εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού τους.

Ο Πέτρος Στεφανέας που είχε παράνομη σχέση με την Ασπασία, ήταν μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές που έκαναν μαζί με τον Δημοσθένη Καπερνάρο. Μετά το θάνατο της Στέλλας, που δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε στην εκκλησία για να παντρευτεί, γίνεται γνωστό πως έχει δολοφονηθεί και ο πατέρας της, Πέτρος Στεφανέας.

Η Χάιδω, καταρρακωμένη ορκίστηκε ότι θα πάρει εκδίκηση, κάτι που πραγματικά έκανε, καθώς αργότερα σκότωσε τον Βαφέα. Τώρα όμως η ίδια κινδυνεύει αφού τα αδέλφια του Βαφέα θέλουν εκείνη να πονέσει. Ο κλοιός στενεύει γύρω της. Συνειδητοποιεί ότι θα καταλήξει στη φυλακή ως φονιάς ή νεκρή από τα χέρια των αδελφών Βαφέα.

Έτσι η Χάιδω και ο Φίλιππος στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», θα αναζητήσουν δικαιοσύνη, πιστεύοντας ότι η οικογένεια Καπερνάρου, και ειδικότερα ο Στάθης, ευθύνονται για το θάνατο της Στέλλας και του Πέτρου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ