Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Δήμητρα κάνουν έρωτa μέσα στο αστυνομικό τμήμα

740

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Κουράκος και Δήμητρα κάνουν έρωτa μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε στον δεύτερο κύκλο επιστρέφει από Σεπτέμβρη με νέα καθηλωτικά επεισόδια.

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα νέες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η προσωπική ζωή του αστυνόμου Γιώργη Κουράκου, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Μάνης, παρότι θα μπορούσε να είναι ιδανική, κατάντησε κουρέλι.

Αρχικά ο γάμος του με την Ιουλία Βρεττάκου, που κατέληξε σε ναυάγιο, εν συνεχεία η ακύρωση του γάμου του με την Ευτυχία ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και ο κίνδυνος να κινδυνέψει να εκδιωχθεί από το αστυνομικό τμήμα.

Από την άλλη, η υπαστυνόμος Δήμητρα έζησε έναν μεγάλο έρωτa με τον Κίμωνα, τον γιο του Δημοσθένη, που κατέληξε σε αρραβώνα. Εκείνος δολοφονείται εν ψυχρώ, με τη Δήμητρα να σπαράζει από το χαμό του, ψάχνοντας την αλήθεια.

Έτσι, περνά ατέλειωτες ώρες με τον Γιώργη ως συνεργάτες στο ίδιο γραφείο, μοιράζονται πολλά για τη δουλειά αλλά και για τα προσωπικά τους. Είναι στήριγμα ο ένας για τον άλλο. Εμπιστοσύνη, εκτίμηση, αλληλεγγύη, τούς έχουν φέρει πολύ κοντά.

Μια χαλαρή βραδιά και λίγο παραπάνω αλκοόλ είναι αρκετό να καμφθούν οι αντιστάσεις και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι… Την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα δεν θα είναι το ίδιο για αρχή τουλάχιστον καθώς θα ξανακάνουν έρωτa μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ