Η Γη της Ελιάς – Νέο Spoiler: Ο Παρασκευάς τις κοροϊδεύει ψιλό γαζί

1018

Ο κολλητός φίλος του Φίλιππου στο στρατό, ο Παρασκευάς, φέρνει μεγάλη αναταραχή στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τα καμώματα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παρασκευάς, από τη στιγμή που πατάει το πόδι του στη Μάνη, αρχίζει τις γνωριμίες με διάφορα πρόσωπα της Αρεόπολης. Ο Φίλιππος του γνωρίζει κάποια στιγμή την Ειρήνη και ο Παρασκευάς δείχνει αμέσως το ενδιαφέρον του γι’ αυτήν. Η Ειρήνη ανταποκρίνεται και το ειδύλλιο προχωρά.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Παρασκευάς όμως δεν είναι από τους σταθερούς σε μια σχέση και το αποδεικνύει με την πρώτη ευκαιρία. Όταν βλέπει μπροστά του την Θεοδώρα γοητεύεται από την παρουσία της και την φλερτάρει ασύστολα. Η Θεοδώρα ενδίδει στο φλερτ του Παρασκευά ο οποίος θα έχει παράλληλα δύο σχέσεις στην Αρεόπολη.

Τις κοροϊδεύει και τις δύο ψιλό γαζί παίρνοντας τα μέτρα του για να μην το καταλάβουν. Πόσο θα κρατήσει αυτή η κοροϊδία;

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Παρασκευάς κάποια στιγμή θα πέσει σε αντιφάσεις και χωρίς να το θέλει θα αποκαλυφθεί. Οι δύο κοπέλες – κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες – από τη στιγμή που θα καταλάβουν τον εμπαιγμό του θα του απαντήσουν ανάλογα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ