Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης επιτίθεται στην Μαργαρίτα – Η μεγάλη γκάφα του Φίλιππου!

837

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Ο Αλέξης επιτίθεται στην Μαργαρίτα – Η μεγάλη γκάφα του Φίλιππου!

Οι τηλεθεατές έψαχναν στα πλάνα τον Φίλιππο που υποτίθεται ότι ήταν καλεσμένος στο γάμο και την επόμενη μέρα ξύπνησε κουρασμένος από το ξενύχτι!

Υποτίθεται ότι ο Φίλιππος έφυγε από την Αθήνα και άφησε μόνη της τη Βασιλική προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο της Ιουλίας και του Γιώργη στη Γη της ελιάς, για να μην κινήσει υποψίες η απουσία του από την Μάνη. Ωστόσο το κοινό όσο κι αν τον έψαχνε, δεν τον έβρισκε πουθενά σε κανένα πλάνο του γάμου, ενώ είχαμε δει ξεκάθαρα ακόμη και τους κομπάρσους στο γαμήλιο γλέντι.

Από την άλλη, το τηλεοπτικό κοινό ανησυχεί πολύ για το γεγονός πως η Μαργαρίτα δέχτηκε πίσω τον πρώην σύζυγο της Θεοδόση, αφού εκείνος φαίνεται πως είναι μπλεγμένος σε «σκοτεινές» υποθέσεις και θέλει να χρησιμοποιήσει τη Μαργαρίτα προς όφελός του.

Η Μαργαρίτα συγχωρεί τον Θεοδόση και το κοινό εναντιώνεται!

Η Μαργαρίτα πείστηκε από τα λόγια του πρώην άντρα της και τον δέχτηκε πίσω, όμως το κοινό στο Twitter φοβάται ότι αυτή η επανασύνδεση θα φέρει πολλές φουρτούνες στη ζωή της. Και αυτό γιατί ο Θεοδόσης δεν είναι τόσο αθώος όσο θέλει να δείχνει, αλλά είναι μπλεγμένος σε παρανομίες, κάτι που η Μαργαρίτα δε γνωρίζει ακόμη.

Η ίδια προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως ξαναμπήκε στη ζωή της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσει μαζί του, όσο κι αν εκείνος επιμένει. Ο Θεοδόσης, από την άλλη, σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή και ψάχνει χώρο για να ανοίξει ταβέρνα.

Βέβαια, ετοιμάζει και μία ακόμη έκπληξη στη Μαργαρίτα, αφού σύντομα θα αγοράσει ένα μεγάλο και πολυτελές σπίτι για εκείνη – χωρίς να την ενημερώσει – με στόχο να μείνουν εκεί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αυτές οι κινήσεις που κάνει τις φαίνονται αρκετά περίεργες. Ωστόσο δεν κινδυνεύει μόνο από εκείνον και τις παρανομίες του, αλλά και όσο αν σας φανεί περίεργο και από τον γιό της. Ο Αλέξης χειροτερεύει μέρα με την μέρα και θα κάνει επίθεση ακόμη και στην μητέρα του.

Η Αρετή χειραγωγεί τον Στέφανο και η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη

Ο Στέφανος διανυκτερεύει στο πατρικό του, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μυρτάλη και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Η Αρετή χειραγωγεί απόλυτα τον γιο της και προκαλεί τριβές στο ζευγάρι, οι οποίες όπως σου έχουμε ήδη πει, θα οδηγήσουν σε οριστικό χωρισμό. Πριν από αυτό όμως η σχέση τους θα δοκιμαστεί από τον Αλέξη, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει επίθεση στον Στέφανο για να τον βγάλει από τη μέση.

Τελικά όπως καταλαβαίνετε, ο Αλέξης είναι Νο1 κίνδυνος για όλους!

Μετά την επιστροφή του πατέρα του αισθάνεται ότι βρήκε στήριξη και δεν λογαριάζει κανένα.

Ευτυχώς ΤΕΛΙΚΑ δεν θα τα καταφέρει.(Από το δημοσίευμα τουQUEEN.GR)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ