Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βάζει τον Χρήστο στο στόχαστρο

78

Τα προσωπικά της Μυρτάλης δεν πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά το τελευταίο διάστημα ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει επαγγελματικά.

Δύο άντρες βρίσκονται πολύ κοντά της και δεν αργήσει η ώρα που ο Αλέξης θα στραφεί ενάντια στον Χρήστο, στην Γη της Ελιάς.

Ο Χρήστος ήρθε από τον Καναδά και αγόρασε την ταβέρνα της Ελένης, εισβάλλοντας ταυτόχρονα στη ζωή της Μυρτάλης.

Αν και τώρα τελευταία έχει φανεί ότι η Μυρτάλη ίσως κρύβει έντονα συναισθήματα για τον Αλέξη, το πιθανότερο είναι να την δούμε να συνάπτει σχέση με τον Χρήστο, στην δεύτερη σεζόν στη Γη της Ελιάς. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλα είναι ιδανικά μεταξύ τους. Εξάλλου το παρελθόν του Χρήστου δεν είναι ιδιαίτερα αθώο ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον έφεραν πίσω στην Μάνη.

Ο Αλέξης όμως δεν πρόκειται να πάρει τόσο ψύχραιμα αυτή την εξέλιξη και αυτόματα ο Χρήστος θα μετατραπεί σε ‘κόκκινο πανί’, στα μάτια του. Ο περίεργος τρόπος σκέψης του θα ‘θολώσει’ κι άλλο, κάνοντας πλέον επικίνδυνες σκέψεις για τον Χρήστο. Οι δύο νεαροί δε θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωποι, φέρνοντας απροσδόκητες εξελίξεις στην συνέχεια της ιστορίας…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ