Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου στον β΄ κύκλο της σειράς;

361

Ο δεύτερος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, βρίσκεται προ των πυλών και οι προετοιμασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Η σειρά που κατάφερε μέσα από την παρουσία της στην prime time ζώνη να κερδίσει τους τηλεθεατές έρχεται τον Σεπτέμβρη γεμάτη εκπλήξεις. Μάλιστα, μια από τις εκπλήξεις είναι μια είσοδός που θα ανατρέψει τα δεδομένα που γνωρίζαμε ως τώρα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου εισβάλλει στην Γη της Ελιάς
Σύμφωνα με πληροφορίες, o Αντρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να εισβάλλει στη σειρά και να ανατρέψει την μέχρι στιγμής δυνατή πλοκή της. Φυσικά αρκετοί θα έχουν στο μυαλό τους, τι ρόλο ακριβώς θα έχεi. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου στην Γη της Ελιάς δεν θα είναι και τόσο καλός. Θα κρύβει δόση κακίας και θα έχει να κάνει με υπόκοσμο, όπως είναι και οι ρόλοι των Δημοσθένη και Κωνσταντίνου. Τίποτα όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο από την παραγωγή της σειράς, αλλά και από τον ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ότι και να συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας αλλά και της γενικής επιμέλειας της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ