Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της Χάιδως πριν πεθάνει είχε ερωμένη με την πρωταγωνίστρια να χάνει το μυαλό της…

34868

Μία προς μία σκάνε οι αποκαλύψεις! Ο άντρας της Χάιδως είχε ερωμένη στην γη της ελιάς, με την πρωταγωνίστρια να χάνει το μυαλό της. Όχι μόνο είχε ερωμένη, αλλά η είδηση αυτή ήταν γνωστή σχεδόν σε όλη τη Μάνη.

Η Χάιδω είναι έτοιμη να αποτρελαθεί. Μετά την αποκάλυψη πως η κόρη της η Στέλλα είχε παράνομο δεσμό με τον Νικόλα, έρχεται στην επιφάνεια και η παράνομη σχέση του συζύγου της.

Η ίδια συνειδητοποιεί πως όλα αυτά τα χρόνια, ζούσε σε ένα φρικτό και τεράστιο ψέμα. Η οικογενειακή αυτή ευτυχία, έσκασε σαν μία τεράστια φούσκα μπροστά στα μάτια της. Όλα γκρεμίζονται μέσα σε μια στιγμή…

Ο Πότης γνωρίζει…

Γυαλιά καρφιά τα κάνει όλα η Χάιδω. Η μία φρικιαστική αλήθεια διαδέχεται την άλλη και όλα μαζί ισοπεδώνουν την πρωταγωνίστρια της σειράς. Ο Φίλιππος βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του, επίσης σε πανικό.

Ο Νικόλας βρίσκεται στις φυλακές του Ναυπλίου. Κατηγορείται για τη δολοφονία της Στέλλας, παρόλο που ο ίδιος φωνάζει πως δεν ευθύνεται εκείνος. Η Χάιδω δείχνει να τον πιστεύει, ειδικά από τη στιγμή που τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο άντρας της Χάιδως είχε ερωμένη στην γη της ελιάς και το γεγονός αυτό μπορεί να σχετίζεται και με τη δική του δολοφονία. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σταδιακά. Οι Καπερνάροι παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης. Κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει ξανά.

Η οργή ξεχειλίζει. Δίπλα στην Χάιδω στέκεται ο Λυκούργος, δίνοντάς της θάρρος και δύναμη για τη συνέχεια. Φαίνεται πως αυτός που γνωρίζει αρκετά, είναι ο Πότης. Η Χάιδω τρέχει και του ζητάει εξηγήσεις, γκρεμίζοντας τα πάντα πίσω της. Κανείς δε μπορεί να την συγκρατήσει πια…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ