Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

17462

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του.

Η Μαργαρίτα μαθαίνει από το Λυκούργο και την Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου και να σε συγκλονισμένη. “Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Γεράσιμος έφυγε τόσο άδικα” λέει.

Στο μεταξύ όμως κάποια στοιχεία στην υπόθεση ανατρέπουν την θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ενώ ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει από ανακριτική εισαγγελία για το θάνατο του Ηλία και η Εύα αγωνιά αν θα αποφυλακιστεί ή όχι.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στο Φίλιππο ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από την συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο δημαρχείο ενώ η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να την φιλοξενήσει για κάποιες μέρες στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα την συνοδεύει μαζί με την Χάιδω στην κηδεία του Γεράσιμου.

Την ίδια ωραίο ο Αλέξης άθελά του βάζει την Μυρτάλη σε υποψίες καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για το θάνατο του Γεράσιμου. “Καλά να πάθει” αναφέρει μεταξύ άλλων. Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη.

Λίγο αργότερα ο Λυκούργος μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Δυστυχώς ο Χρήστος προφυλακίστηκε. Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από το Φίλιππο αλλά πέφτει σε τοίχο καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις καλές προθέσεις της μητέρας της.

Την ίδια ώρα η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μία ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στο Μάνο και στον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για το θάνατο του Κίμωνα.

Εκείνη την ώρα ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους. Ο Δημοσθένης σκορπίζει παντού το θάνατο. Λίγο αργότερα η αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα. Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει ενώ ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει την Χρυσούλα πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα.

Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει ξανά κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνα της. Για για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα. Παράλληλα η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου.

Ενώ η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από την Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Τέλος, ένας φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει “είμαι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε“.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.
Η Γη της Ελιάς: Τα επεισόδια 83-84-85-86-87 της εβδομάδας που έρχεται από 23 έως 27/1/23

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ
Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει το μυστικό για την μικρή Αγγελική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ
Η Γη της Ελιάς: Ο χωρισμός δεν είναι η μόνη ανατροπή για τον Φίλιππο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ;
Η Γη της Ελιάς: Ανάπηρος ο Φίλιππος μετά το τροχαίο;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ
Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει στόχο τα 4 παιδιά του Κεφάλα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟ
Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Ισμήνη και Λυκούργο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ Η ΜΑΡΙΝΑ
Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Ισμήνη και Λυκούργο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ