Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να κάνει παιδί με την Χάιδω

710

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης θέλει να κάνει παιδί με την Χάιδω.

ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις με την έναρξη του τρίτου κύκλου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» κι ένας από τους πρωταγωνιστές που θα θελήσουν να κάνουν μια νέα αρχή είναι ο Δημοσθένης.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Στη Γη της Ελιάς, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του β’ κύκλου, η Ασπασία μιλάει στο τηλέφωνο με τη Χάιδω, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι την ακούει η Ειρήνη. Σε μία στιγμή η Ασπασία λέει στη Χάιδω πως η Ειρήνη δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδελφό.

Η μικρή σοκάρεται από την αποκάλυψη που ακούει από τα χείλη της μητέρας της, αλλά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Απαιτεί από την Ασπασία να της πει όλη την αλήθεια για τον αδελφό που δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή του.

Μάλιστα, αυτά δεν τα λένε τετ α τετ. Μπροστά στη συζήτηση ήταν και ο Δημοσθένης. Ο οποίος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του από τις αποκαλύψεις.

Έδειχνε χαμένος με όσα άκουγε και με τη νέα ανατροπή που έρχεται στη ζωή του. Επόμενο ήταν λοιπόν ο Δημοσθένης να πιέσει για να μάθει κι εκείνος όλη την αλήθεια.

Η Ασπασία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αναγκάζεται να πει και στον Δημοσθένη και την Ειρήνη όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, αλλά του νεκρού άνδρα της Χάιδως. Η βόμβα μόλις έχει πέσει στο σπίτι των Καπερνάρων.

Ο Δημοσθένης δεν δέχεται με τίποτα την απιστία της Ασπασίας. Και όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, ο γάμος τους περνάει την πιο βαθιά κρίση. Οι δύο τους είναι έτοιμοι πλέον να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αφού το διαζύγιο φαντάζει ως τη μοναδική λύση.

Φυσικά ο Δημοσθένης δεν θα πάψει να αγαπά την Ειρήνη, όμως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι δεν είναι βιολογικό του παιδί. Θα περάσει πολύ δύσκολες μέρες.

Όμως δεν θα αργήσει να βρει ξανά το χαμόγελό του. Κι αυτό γιατί η επιθυμία του να αποκτήσει ένα δικό του παιδί θα πραγματοποιηθεί, αφού και θα μπει στη ζωή του μια νέα γυναίκα, που θα του κάνει αυτό το δώρο. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Δημοσθένης θα θελήσει να κάνει παιδί με την Χάιδω έτσι ώστε να κάνει την Ασπασία να πονέσει για όλη της την ζωή.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ