Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λέει στην Χάιδω πως ο Αλέξης είναι τρελός

339

Ο Φίλιππος εκμυστηρεύεται κάτι στην Χάιδω, το οποίο θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες, στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα κατάφερε να βάλει το πρώτο “αγκάθι” στην οικογένεια Στεφανέα, γνωρίζοντας τον γιο της στον Φίλιππο.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής δεν έχει ιδέα πως ο Αλέξης έχει έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Αντιθέτως, υπόσχεται στην μητέρα του να βοηθήσει τον γιο της Μαργαρίτας, όπως και όσο μπορεί. Λέει στην Μαργαρίτα πως θα κάνει τα πάντα για να κοινωνικοποιηθεί ξανά το παιδί της, για να βγει λίγο από το σπίτι.

Ο Φίλιππος καλεί τον Αλέξη για ψάρεμα. Εκείνος, χαίρεται ιδιαίτερα για το νέο του φίλο. Με τον Φίλιππο μπορεί να χαλαρώσει, να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές, να ξεχαστεί για λίγο από τις εμμονές του. Βέβαια, όχι για πολύ…

Ο Αλέξης συνεχίζει να έχει ξεσπάσματα, να βλέπει μπροστά του την Μυρτάλη, να χάνεται στις σκέψεις του. Ο Φίλιππος βλέπει την περίεργη αυτή συμπεριφορά και τρέχει γρήγορα στην Χάιδω, αγνοώντας τον κίνδυνο, στην γη της ελιάς.

Μόλις ο Αλέξης υποπτευθεί πως ο Φίλιππος γνωρίζει την ψυχική του κατάσταση, θα ψάξει τρόπους για να τον… βγάλει από τη μέση! Οι δύο γνωστοί έγιναν φίλοι και σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφεραν να γίνουν… εχθροί! Ποια στάση θα κρατήσει η Χάιδω; Θα καταφέρει να σώσει το παιδί της;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ