Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας σώζει για δεύτερη φορά την ζωή του Ορέστη

2257

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Κίμωνας σώζει για δεύτερη φορά την ζωή του Ορέστη.

Ο Ορέστης έχει φύλακα άγγελο…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Δήμητρα βλέπει έκπληκτη την ουλή στο στήθος του Ορέστη κι εκείνος παραδέχεται ότι είναι ο άνθρωπος στον οποίο έγινε η μεταμόσχευση της καρδιάς του αδικοχαμένου Κίμωνα.

Η ταραχή της Δήμητρας είναι μεγάλη. Εξοργίζεται με τον Ορέστη, γιατί της το έκρυψε παρόλο που ήρθαν τόσο κοντά. Το μυαλό της είναι ένα μπερδεμένο κουβάρι…

Από την μία συγκινείται, επειδή ένα κομμάτι του ανθρώπου που αγάπησε παραμένει ζωντανό, όμως από την άλλη νιώθω πολύ περίεργα, επειδή ο άνθρωπος που δέχτηκε το μόσχευμα είναι ο Ορέστης.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, την ίδια στιγμή η Ασπασία πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του νεαρού άντρα. Τώρα καταλαβαίνει γιατί από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε ένιωσα οικεία απέναντι του, σαν να τον ξέρει από παλιά.

Και ο σκληρός Δημοσθένης όμως θα λυγίσει από τη συγκίνηση και θα ξεσπάσει σε λυγμούς. Θα νιώσει ενοχές απέναντι του επειδή πίστεψε πως ήταν αστυνομικός και θέλησε να τον βγάλει από τη μέση.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ