Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος τρέχει να σώσει τον Δημήτρη

145

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης έρχονται ξανά αντιμέτωποι στην γη της ελιάς, αλλά αυτή τη φορά για καλό. Ο Δημήτρης συνεχίζει να δουλεύει για το κύκλωμα του Ανέστη, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο, όσο και το κύκλωμα του Δημοσθένη. Εάν ανακαλυφθεί το ένα, τότε γρήγορα θα ανακαλυφθεί και το άλλο.

Ο Κουράκος παρακολουθεί τις κινήσεις του Δημήτρη, θέλοντας να ξεσκεπάσει την παράνομη δράση του. Είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει και τί κρύβουν οι αδίστακτοί αυτή άντρες της Μάνης.

Όσο οι αρχές είναι στα βήματα του Δημήτρη, τόσο ο Κωνσταντίνος θορυβείται, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στον συμβολαιογράφο, ζητώντας του να “μαζέψει” τον καλό του φίλο.

Ο Κωνσταντίνος καλεί τον Δημήτρη, ζητώντας του να μιλήσουν. Του ζητάει να λογικευτεί και να απομακρυνθεί από τον Ανέστη, πριν να είναι αργά. Ο αλαζονικός Δημήτρης δεν ακούει λέξη. Όσο κι αν ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να τον προστατεύσει, εκείνος αρνείται να καταλάβει…

Έτσι, ο Δημήτρης συνεχίζει την παράνομη δράση του, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολουθεί. Η κατάσταση θα βγει πολύ σύντομα εκτός ελέγχου και ο Κωνσταντίνος θα πέσει από τα σύννεφα. Μόλις συνειδητοποιήσει και ο ίδιος που έχει μπλέξει, θα είναι πολύ αργά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ