Η Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας νεκρός – Η Μυρτάλη γυρίζει στον Στέφανο

1051

Ο Νικήτας θα πέσει σύντομα νεκρός στην γη της ελιάς, με τον θρήνο να σκορπίζεται στους πρωταγωνιστές. Πράγματι, ο Νικήτας δε θα μείνει για πολύ καιρό πλάι στην αγαπημένη του. Ο έρωτας αυτός είναι καταδικασμένος.

Ο Αλέξης θα μάθει πολύ σύντομα πως η νέα σύντροφος του αδελφού του, είναι η γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει μεγάλη εμμονή. Η Μυρτάλη δένεται όλο και περισσότερο με τον αγαπημένο της.

Η σχέση τους γίνεται πολύ δυνατή, οι νύχτες τους παίρνουν φωτιά και ο Νικήτας επισκέπτεται την Αρεόπολη τακτικά, χωρίς να μένει στον αδελφό του. Παρόλο που προσπαθεί να τον βοηθήσει, κρατάει και τις αποστάσεις του, με τον φόβο πως τα χειρότερα δεν έχουν ξεσπάσει ακόμη.

Πράγματι, ο Αλέξης, όσο κι αν συγκρατεί τον εαυτό του, δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Ο Νικήτας θα πέσει νεκρός από τα χέρια του αδελφού του, καθώς θα έχει κάνει το λάθος να ερωτευτεί την λάθος γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Η Μυρτάλη θα βυθιστεί στον πόνο. Ο Νικήτας ήταν ο μόνος άντρας που την έκανε να ξεπεράσει τον πρώην σύντροφό της. Ο έρωτας, όμως, με τον Στέφανο δεν έχει χαθεί. Όσο κι αν οι δυο τους κάνουν προσπάθειες να συνεχίσουν τη ζωή τους, τόσο το πάθος αυτό φουντώνει.

Μετά το τέλος του Νικήτα, η Μυρτάλη θα επιστρέψει στην αγκαλιά του, αφήνοντας πίσω τα παλιά. Ο Στέφανος θα αναθεωρήσει τη σχέση του με την Αρετή και θα δείξει σημαντική αλλαγή…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ