Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Βασιλική πριν φύγει για την Ισπανία

70

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00, στο Mega – Δείτε το τρέιλερ. Ο Στέφανος, φανερά μετανιωμένος, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Βασιλική πριν φύγει για την Ισπανία.

Στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, στη συζήτησή τους η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και η αδελφική αγάπη κερδίζει στο τέλος.

Ακόμα, ο Λυκούργος δείχνει να μην πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία.

Μαζί με τον Στάθη παλεύουν να καταλάβουν τι τον ώθησε σε αυτή την επιλογή. Οι ετοιμασίες του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Μια ατυχία στην ανακαίνιση του σπιτιού του Κωνσταντίνου αναγκάζει την Εύα να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη, χωρίς όμως να ειδοποιήσει τον Στάθη.

Η Μαργαρίτα προθυμοποιείται να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν η Αθηνά και ο Ιάκωβος, αλλά η Αθηνά, θυμωμένη από τη συμπεριφορά του, αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Παράλληλα, οι καβγάδες με τον Δημήτρη δίνουν και παίρνουν.

Η Γη της Ελιάς | Τρίτη 21/6 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ