Η Γη Της Ελιάς: Οι Μάσκες πέφτουν – Πως αντιδρά ο Λυκούργος;

1051

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Χωρισμός μεταξύ του Λυκούργου και της Χάιδω στα νέα επεισόδια της σειράς κυριαρχεί και οι αποκαλύψεις δεν αργούν να βγούνε στο φώς.

Στην αρχή του νέου κύκλου της σειράς, παρατηρούμε ότι ο χωρισμός ανάμεσα στον Λυκούργο και την Χάιδω έχει κυριαρχήσει. Η Χάιδω αποκαλύπτει κάποιες πραγματικότητες που κλονίζουν σοβαρά την εμπιστοσύνη που ο Λυκούργος είχε προς αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, καταλαμβάνει τον Λυκούργο με τις αποκαλύψεις της όταν δηλώνει ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Στέλιου Βαφέα.

Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει τον Λυκούργο και τον οδηγεί στο να πει στη Χάιδω ότι δεν είναι ο άνθρωπος που εκείνος νόμιζε. Αυτό το συμβάν αφήνει τον Λυκούργο σε μια κατάσταση αναστάτωσης και απογοήτευσης.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Λυκούργος όσο και η Χάιδω αποφασίζουν να κρατήσουν τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους μυστικό και να μην τον αποκαλύψουν σε κανέναν.

Συμφωνούν να αναφέρουν ως αιτία του χωρισμού τους την ασυμφωνία χαρακτήρων, προσπαθώντας να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή και να αποφύγουν ενδεχόμενες ανεπιθύμητες αντιδράσεις από το κοινό και τους γύρω τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ