Η Γη της Ελιάς: Οριστικό τέλος για Γιώργη και Ιουλία – Χωρισμός με ένταση!

2121

Η γη της Ελιάς – Οριστικό τέλος αναμένεται να μπει σε Ιουλία και Γιώργη με τους δύο να μην τα βρίσκουν και με απόφαση του αστυνόμου να χωρίζουν.
Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Ιουλία και Κουράκος έκαναν ένα παραμυθένιο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι, στην σειρά ‘Η Γη της Ελιάς.

Οριστικό τέλος για Γιώργη και Ιουλία

Σύντομα όμως θα δούμε μία άσχημη εξέλιξη. Ιουλία και Γιώργης να χωρίζουν επεισοδιακά. Ο Αστυνόμος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Ιουλία, ενώ τον παντρεύτηκε σκέφτεται ακόμα τον Στάθη.

Μάλιστα ο ίδιος θα της πει να χωρίσουν μιας και δεν βρίσκει τον λόγο να συνεχίσουν μαζί. Δεν υπάρχει λόγος να τον κοροϊδεύει και ένας άσχημος τσακωμός θα τους φέρει στο τέλος.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ