Η Γη της Ελιάς: Παιδοψυχολόγος επεμβαίνει για την μικρή Αγγελική

149

Ένα φρικτό γεγονός θα ανατρέψει τα πάντα. Ένα τροχαίο θα στερήσει τη ζωή μιας αγαπημένης ηρωίδας. Η μικρή Αγγελική θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να καλεί έναν παιδοψυχολόγο.

Η Φανή χάνει τη ζωή της μοιραία, σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η οργή και η θλίψη όλων είναι τεράστια. Η Φανή Αναστασίου δεν κατάφερε να δει το λατρεμένο της παιδί να μεγαλώνει, όπως θα ήθελε…

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος μένουν άναυδοι. Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία με την Αντιγόνη. Η οικογένεια Βρεττάκου κάνει τα πάντα για να κρατήσει την μικρή στην αγκαλιά της. Μάλιστα, ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει πως το παιδί δε θα μείνει μόνο του!

Κινεί όλες τις διαδικασίες, για να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής. Ακόμη, φροντίζει να έρθει ένας καλός παιδοψυχολόγος, για να βοηθήσει την Αγγελική να διαχειριστεί τη νέα αυτή πραγματικότητα.

Θα καταφέρει το παιδί να σταθεί στα πόδια του ξανά, μετά το ατύχημα της μητέρας του; Πώς θα είναι η πρώτη συνάντηση με την Αντιγόνη και ποια στάση θα κρατήσει εκείνη απέναντι στην κόρη της;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ