Η Γη της Ελιάς: Ποια είναι η γυναίκα με τα δεμένα μάτια;

361

Μία γυναίκα με δεμένα μάτια πάνω σε ένα κρεβάτι, τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών στο νέο τρέιλερ της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου αναμένονται εκρηκτικά, γεμάτα έντονο σασπένς και ερωτισμό.

Το κύκλωμα του Δημοσθένη συνεχίζει την εγκληματική δράση του, με τον Κωνσταντίνο να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Όλη η Μάνη βρίσκεται σε πανικό. Διακίνηση ναρκωτικών, όπλα και πορνεία…

Οι τηλεθεατές απόρησαν σχετικά με το ποια είναι η γυναίκα με τα δεμένα μάτια, στο τρέιλερ της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ένας άντρας την πετάει στο κρεβάτι με τα εσώρουχα, την δένει κι ύστερα της κλείνει τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι.

Στόχος του είναι το ερωτικό παιχνίδι. Το πάθος φουντώνει και όλοι αναρωτιούνται για το ποια είναι η συγκεκριμένη κοπέλα και ποιος ο ρόλος της στη σειρά. Πράγματι, τα σενάρια είναι πολλά. Είναι κάποια γυναίκα του κυκλώματος, είναι κάποια από το παρελθόν του Χρήστου ή μήπως είναι…. η κόρη του Δημοσθένη;

Το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο. Πράγματι, η κόρη του Δημοσθένη επιστρέφει στη Μάνη και διχάζει τόσο την οικογένειά της, όσο και τους κατοίκους της Αρεόπολης. Είναι, όμως, εκείνη η γυναίκα με τα δεμένα μάτια; Η αγωνία των τηλεθεατών εκτοξεύεται!

Η Γη της Ελιάς | Β’ Κύκλος | Έρχεται

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ