Η Γη της Ελιάς ΣΟΚ Spoiler: Η Ευτυχία χάνει το μωρό

607

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός θα συμβεί στην αγαπημένη μας Ευτυχία, στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com μια τραγωδία θα συνταράξει συθέμελα για ακόμα μια φορά την κλειστή κοινωνία της Αρεόπολης.

Η Ευτυχία, όπως ήδη γνωρίζουμε, είναι έγκυος. Από τη πρώτη στιγμή η αγαπημένη μας ηρωίδα δήλωσε πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό που θα γεννηθεί παρά το γεγονός ότι είναι σε διάσταση με τον Αποστόλη. Ο τελευταίος από τη πλευρά του αφενός χαίρεται που η Ευτυχία ετοιμάζεται να φέρει στο κόσμο το παιδί του έρωτα τους και αφετέρου καταβάλλει προσπάθειες να την πείσει ώστε να είναι ξανά μαζί.

Δυστυχώς όπως λένε οι πληροφορίες μας αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί. Μια απρόβλεπτη κατάσταση οδηγεί την Ευτυχία στην αποβολή, στη «Γη της Ελιάς». Η ίδια παθαίνει σοκ. Καταρρέει όμως και ο Αποστόλης στο άκουσμα ότι το παιδί του δεν πρόκειται να γεννηθεί.

Ο Αποστόλης θα σταθεί ξανά στα πόδια του και θα βρεθεί στο πλευρό της Ευτυχίας. Ουδείς όμως γνωρίζει ακόμη αν αυτό το δυσάρεστο γεγονός θα γίνει αφορμή για να φέρει το πρώην ζευγάρι πιο κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ