Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν

248

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε την σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν.

Mε το ρομαντικό γάμο της Βασιλικής και του Φιλίππου και τη βάπτιση του παιδιού τους ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος και όχι μόνο ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο οδηγείται στη φυλακή αλλά και δύο δολοφονίες αναστατώνουν τους πάντες και ανατρέπουν τα δεδομένα.

Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία με αποτέλεσμα η Αρετή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της επειδή δεν κατάφερε να τον εμποδίσει. Οδηγείται λοιπόν σε μία έκρηξη άνευ προηγουμένου και τα βάζει με τον Στάθη και τη Βασιλική ακόμα και τη Χρυσούλα. Στο μεταξύ ο Δημήτρης συνεχίζει ακάθεκτος να απειλεί την Αθηνά.

Ο Κουράκος όμως ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Ο Ιάκωβος αρχίζει να αποχαιρετά τους δικούς του ανθρώπους. Ο Λυκούργος είναι καταρρακωμένος και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να τον ανεβάσουν ψυχολογικά.

Εκείνος ωστόσο δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο καλός του φίλος, βαριά άρρωστος, πρέπει πάλι να φύγει στην Ισπανία. Στο μεταξύ η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο αλλά αρνείται να σμίξει ξανά με τον Στάθη.

Ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μυρτάλη όμως εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του. Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη Φανή. Η μικρή η Αγγελική έχει βρει στέγη προσωρινά σε ίδρυμα και εκείνος θέλει να κάνει τα πάντα ώστε η εγγονή του να μην παραμείνει κλεισμένη εκεί μέσα.

Στο μεταξύ πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την άλλη αλήθεια. Η νεαρή γιατρός ταραγμένη ομολογεί όλη την αλήθεια για τη Μαρία και για το πώς μεσολάβησε για την υιοθεσία πριν από 6 χρόνια. Την ίδια στιγμή η Βασιλική χαρούμενη στρώνει το νυφικό της κρεβάτι.

Ο Κωνσταντίνος λέει ξανά στο Δημοσθένη πως θέλει να αφήσει τις παρανομίες και να κάνει νέα καθαρή αρχή στο πλευρό της Ισμήνης. Ωστόσο συνειδητοποιεί ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο. Την τελευταία νύχτα πριν από το γάμο η Χάιδω η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να ηρεμήσουν στη Βασιλική που έχει άγχος.

Ενώ ο Λυκούργο με τον Φίλιππο συζητούν τις θετικές πλευρές του έγγαμου βίου. Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι. Η Αρετή από την άλλη κατακλύζεται από απελπισία καθώς έχει μείνει έξω από όλα αυτά.

Στο μεταξύ εισβάλλει στη ζωή της ένας νέος άντρας ο Θανάσης ο πρώην της Άννας που την παράτησε πριν από χρόνια λίγο πριν από το γάμο τους. Ο Θανάσης επιστρέφει και σιγά-σιγά αρχίζει να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του προς την Αρετή.

Ο ονειρικός γάμος του Φιλίππου και της Βασιλικής ακολουθεί τη βάφτιση της μικρής Στέλλας. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι. Ο Κουράκος όμως περιμένει με αγωνία ένα σημαντικό τηλεφώνημα.

Στο μεταξύ δύο ήρωες που έκαναν πολλά οδηγούνται σε ένα δραματικό φινάλε. Ο Δημήτρης δολοφονείται άγρια και στη συνέχεια ο Ανέστης που τελευταία έχει ξεφύγει εντελώς βρίσκει τη τιμωρία που του αξίζει για όσα είχε κάνει στην Ευτυχία αλλά και για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Και αυτός λοιπόν θα έχει ένα τραγικό τέλος.

Οι fan της σειράς αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι θα ήθελαν να δουν το διαταραγμένο Αλέξη να συλλαμβάνεται έτσι ώστε να μπει ένα φρένο στην εγκληματική δράση του. Για την ώρα όμως ο νεαρός κατάφερε να γλιτώσει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει από το νέο έτος και στο νέο κύκλο επεισοδίων. Ποιος θα βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια λοιπόν; Σας έχουμε το απόλυτο spoiler η Αθήνα θα είναι με τις χειροπέδες στα χέρια καθώς θα βρεθεί το DNA της στο πτώμα….

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ