Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτή παίρνει την περιουσία των Βρεττάκων

1928

Η Γη της Ελιάς αναμένεται να κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στον τρίτο κύκλο της και σημαντικό ρόλο θα παίξει το νέο μέλος της οικογένειας των Βρεττάκων.

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», έπειτα από την επίθεση στο σπίτι των Βρεττάκων αλλά και οι εξελίξεις στην πανίσχυρη οικογένεια της Μάνης αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Γη της Ελιάς έρχεται για τρίτη χρονιά και υπόσχεται να κρατήσει σε μεγάλη αγωνία τους φαν της σειράς του Mega. Οι Βρεττάκοι πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα σοβαρό… πονοκέφαλο. Ο οποίος δεν είναι άλλος από τις ανατροπές που φέρνει ο τραγικός θάνατος της Μυρτάλης.

Πλέον θα δούμε νέες δολοπλοκίες, μεγάλους έρωτες, αλλά και εκπλήξεις, που έρχονται για τους αγαπημένους πρωταγωνιστές. Μάλιστα θα αποκαλυφθεί ότι κάποιοι αναγκάστηκαν να μπλέξουν με τον κόσμο της νύχτας. Για να σώσουν δικά τους πρόσωπα ή ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Η Ιουλία και ο Στάθης εντοπίζουν επιτέλους την 18χρονη κόρη τους, την Αριάδνη, την οποία νόμιζαν νεκρή. Το κορίτσι είχε αρπαχθεί από τον γιατρό που την έφερε στη ζωή και είχε πουληθεί σε κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Δυστυχώς, η μοίρα της έπαιξε άσχημα παιχνίδια.

Η Αριάδνη έμπλεξε από νωρίς στον κόσμο της νύχτας, έγινε συνοδός πολυτελείας, για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα και να επιβιώσει. Αυτές οι… γνωριμίες όμως βάζουν τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο Στάθης και η Ιουλία είναι έτοιμοι να παλέψουν, για να καταφέρουν να την σώσουν από αυτή την κατάσταση. Είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα, για το παιδί τους.

Ο αγώνας του φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος. Η Αριάδνη δείχνει ότι γλιτώνει από τη νύχτα και μάλιστα η Ιουλία της ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο δώρο. Κάνει ένα συμβούλιο με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, για να την συμπεριλάβουν στην περιουσία.

Έτσι, το μερίδιο της Μυρτάλης, αυτό που είχε πάρει πίσω η οικογένεια, θα περάσει στο μέλλον στα χέρια της Αριάδνης. Η Ιουλία επιβάλλει σε όλους πως η κόρη της θα μπει στο ελαιοτριβείο και πως θα έχει τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Αριάδνη μπαίνει για τα καλά στο σπίτι των Βρεττάκων. Ποια θα είναι όμως η αντίδρασή της;

Το τρέιλερ του γ κύκλου της Γης της Ελιάς:

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ