Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αβέβαιο το μέλλον του στα νέα επεισόδια

127

Βράχος ηθικής, άμεμπτος χαρακτήρας, όμως η καρδιά του δεν άκουσε την λογική, και ο αστυνόμος Κουράκος βρέθηκε μπλεγμένος για τα καλά στη Γη της Ελιάς.

Το μυστικό της Ευτυχίας από καλύφθηκε, και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όλα τινάχτηκαν στον αέρα και η ζωή του διαλύθηκε. Μπορεί ότι έκανε να το έκανε για να σωθεί από μια μακροχρόνια κακό ποιητική σχέση, από την οποία μπορεί να έβγαινε και νεκρή, όμως ο φόνος είναι φόνος.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Κουράκος παλεύει μέσα του, να κάνει την δουλειά του και να συλληφθεί ή να βρει έναν τρόπο να την γλυτώσει;

Το μέλλον του Κουράκου στην Γη της Ελιάς

Στα νέα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να αποκρύψει πως βοήθησε την Ευτυχία να αποδράσει, με δικαιολογίες που ακόμη δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα πείσουν.

Σύμφωνα με το σενάριο, μέχρι στιγμής ο αγαπημένος ήρωας, αστυνόμος Κουράκος, τουλάχιστον στα πρώτα σαράντα επεισόδια, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κανέναν απολύτως κίνδυνο από την εξαφάνιση της Ευτυχίας.

Όμως είναι άγνωστο προς το παρόν, τι έχει στο μυαλό της η Βάνα Δημητρίου γι’ αυτό το θέμα, και κατά πόσο θα τον αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα, έχοντας κάνει κάτι τόσο σοβαρό και κόντρα στην ηθική του. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ