Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης στο φινάλε

484

Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται, για να σκορπίσει τον τρόμο στη Μάνη. Ένα φρικτό γεγονός ανατρέπει τα δεδομένα και θέτει στο επίκεντρο ορισμένους πρωταγωνιστές της σειράς. Η δολοφονία του Δημήτρη δε περνά απαρατήρητη και όλοι αναζητούν τον ένοχο, στην γη της ελιάς.

Μετά από έναν άγριο καυγά με την Αθηνά, δύο σφαίρες βρίσκουν τον Δημήτρη. Η μία σφαίρα τον βρίσκει στο κεφάλι και η άλλη στο στήθος. Οι γείτονες ακούν τους πυροβολισμούς και ειδοποιούν την αστυνομία.

Μόλις οι αρχές ανοίγουν την πόρτα, εντοπίζουν τον νεαρό νεκρό, σε μία λίμνη αίματος. Η δολοφονία του Δημήτρη είναι η αρχή μιας τεράστιας περιπέτειας, στην γη της ελιάς. Στο κινητό του εντοπίζουν μία τελευταία ηχογράφηση, η οποία ενοχοποιεί την Αθηνά.

Πάνω στον καυγά τους, εκείνος φρόντισε να την κρατήσει στο χέρι. Πάτησε το κουμπί της ηχογράφησης και κατέγραψε τον έντονο τσακωμό τους. Πλέον, ο Κουράκος είναι πεπεισμένος πως η Αθηνά τον σκότωσε και της περνάει χειροπέδες.

Ο Δημήτρης κλείνει τα μάτια του οριστικά. Η μάχη του με τους Βρεττάκους, αλλά και με το κύκλωμα του Δημοσθένη, έληξε άδοξα για τον ίδιο. Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος και τί θα δούμε στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ