Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φωτιά στα σεντόνια της Δήμητρας με νέο έρωτα…

1037

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στον τρίτο πολύ αναμενόμενο κύκλο της σειράς, ένας νέος παράνομος έρωτας θα ανθίσει στη Μάνη, δημιουργώντας πολύπλοκες καταστάσεις για τους χαρακτήρες. Το κλίμα δεν θα είναι καθόλου εύκολο ούτε για τον αστυνόμο Κουράκο, ούτε για την Δήμητρα.

Όπως είδαμε στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, και ο Κουράκος και η Δήμητρα βρίσκονται σε μια ευαίσθητη περίοδο στις προσωπικές τους ζωές. Ο Κουράκος αντιμετωπίζει την αποτυχημένη προσπάθειά του να παντρευτεί την Ευτυχία, ενώ η Δήμητρα ανακαλύπτει ότι ο Ορέστης κρατάει την καρδιά του Κίμωνα.

Όλα αυτά τους φέρνουν πιο κοντά, και από φίλοι καταλήγουν… χωρισμένοι και βαθιά πληγωμένοι στον τρίτο κύκλο. Ο Κουράκος και η Δήμητρα αποφασίζουν να βγουν για ποτό, αλλά, καθώς πίνουν πολύ, καταλήγουν στο κρεβάτι και κάνουν έρωτα, παρά το γεγονός ότι ο Ορέστης είναι πλέον ο καλύτερος φίλος τους.

Αν και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία το τι συνέβη και να το συζητήσουν ανοιχτά, ο Ορέστης αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο στην κατάσταση, καθώς είναι πλέον ένας από τα πιο κοντινά άτομα του Κουράκου, λόγω της στήριξής του στο θέμα της Ευτυχίας.

Παρά τον κρυφό δεσμό που αναπτύσσουν, δεν θα αργήσει η στιγμή που όλα θα φανερωθούν. Πώς θα αντιδράσει οι περίγυρό τους; Θα ακολουθήσει χαμός…

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ