Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αλκμήνη ταράζει τη Μάνη

229

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Αλκμήνη εισβάλει και ταράζει την Μάνη.

Βρε καλώς την Αλκμήνη…να δούμε τι τζιμάνι θα είσαι και σύ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε την Μυρτάλη να ρωτάει την Μαργαρίτα μήπως έχει υπόψιν της κάποια υπάλληλο για το εργαστήριό της. Φαίνεται λοιπόν πως η…πρόσληψη θα γίνει και μάλιστα πολύ σύντομα, αφού η Αλκμήνη εισβάλει στην σειρά και ταράζει την Μάνη πιάνοντας δουλειά στο εργαστήριο της Μυρτάλης.

Η Αλκμήνη στον ρόλο της είναι χημικός και πρόκειται για μία κοπέλα πολύ συνεργάσιμη, ευχάριστη και πρόσχαρη οπότε τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συνεργάτες της στην Γη της Ελιάς.

Μην χαίρεστε όμως. Είναι αναμενόμενο ότι η νέα είσοδος θα φέρει νέες ταραχές στην Μάνη αφού η Αλκμήνη θα ανοίξει νέες και πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την Αλκμήνη θα την υποδυθεί η Αγγελική Κιντώνη.

Ποια είναι όμως η Αγγελική Κιντώνη;
Μπορεί για τον ρόλο την Αλκμήνης να μην ξέρουμε ακόμη αρκετά πράγματα όμως την Αγγελική Κιντώνη την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 “Ήλιος” αλλά και το “Κόκκινο Ποτάμι” μέσα από το κανάλι του Open. Είναι ηθοποιός από την Κάρπαθο, πολύ όμορφη και πολύ ταλαντούχα.

Η ιστορία της σχετικά με το πως ξεκίνησε να θέλει να γίνει ηθοποιός είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αφού σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη Φιλοσοφία και Παιδαγωγική αλλά ο καθηγητής κινηματογράφους μίας φίλης της, την παρότρυνε να γίνει ηθοποιός και τον άκουσε ενστικτωδώς.

Σύμφωνα με συνέντευξή της: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική ενστικτωδώς. Σπούδαζα φιλοσοφία και παιδαγωγική στη Θεσσαλονίκη όταν με παρότρυνε να ασχοληθώ με την υποκριτική ο καθηγητής κινηματογράφου μιας φίλης μου.

Εκείνη την περίοδο ένιωθα πως ήθελα να κάνω κάτι ομαδικό, πιο αυθόρμητο, πέρα από το αυστηρό πλαίσιο έκφρασης της φιλοσοφικής κι έτσι ξεκίνησα παράλληλα θέατρο ερασιτεχνικά.

Τελείωσα τη φιλοσοφική, μου ήρθε μια φλασιά και μέσα σε 15 μέρες μετακόμισα στην Αθήνα και μπήκα στη δραματική. Μέσα στη σχολή κατάλαβα ότι έχω πραγματική ανάγκη τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως την επικοινωνία η οποία είναι το θέατρο.

Αγαπούσα το αντικείμενο σπουδών στη φιλοσοφική, όμως κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ξεφύγω από τη θεωρία. Είχα γραφτεί σε εργαστήριο υποκριτικής, σε μαθήματα κεραμικής με πηλό, πήρα ποδήλατο!

Ξεκίνησα δηλαδή πιο διερευνητικά και στη σχολή ανακάλυψα ότι το θέατρο με βοηθάει να καλλιεργήσω πτυχές του χαρακτήρα μου, όπως την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό… και κάπως πήγε μετά από μόνο του. Και οι δύο χώροι μού αρέσουν γιατί μελετούν τον άνθρωπο και τις σχέσεις». Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ