Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

97

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή εκδικείται τον Στάθη.

Ήσουν που ήσουν κυρά μου… απέγινες πάει και τελείωσε…

Ο Στάθης, σύζυγος της Αρετής, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο στόχαστρο της και στον δεύτερο κύκλο αφού δεν μπορεί να τον ξεπεράσει. Οι προσπάθειες της Ασπασίας να απομακρύνει την Αρετή απ’ τον Στάθη πέφτουν στο κενό. Η Ασπασία εγωίστρια και πεισματάρα θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Στάθη Καπερνάρο.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα η Αρετή θα κάνει νέα σχέση με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας. Παράλληλα ο Στάθης, σύμφωνα με τα spoilers, συνεχίζει να είναι ακόμη με την Εύα μέχρι τη στιγμή που η Ιουλία θα χωρίσει τον Κουράκο και θα μείνει μόνη.

Δεν θα αργήσει να δείξει ότι δεν ξέχασε ποτέ τον Στάθη και όπως όλα δείχνουν ούτε και αυτός. Οι δυο τους θα ξανά είναι μαζί, παρά τις μεγάλες υποσχέσεις προς τους τωρινούς τους συντρόφους. Η Αρετή όμως δεν ξεχνάει…

Η Αρετή έχει στο μυαλό της μόνο την εκδίκηση. Εκμεταλλεύεται τη Χρυσούλα πληρώνοντας την για να κυλήσουν τα πράγματα όπως αυτή θέλει. Στόχος της είναι να χωρίσει ο Στάθης και η Εύα ώστε να ξανά γυρίσει στην αγκαλιά της.

Η Χρυσούλα είναι μια πονηρή γυναίκα, αντιλαμβάνεται πόσο ευάλωτη και αφελής είναι η Αρετή. Αρχίζει να της δίνει ψεύτικες ελπίδες για την επιστροφή του Στάθη σε αυτήν. Σκοπός της είναι να αποκομίσει όσα χρήματα περισσότερα μπορεί. Όπλο της τα μάγια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ