Αρχική SLIDER Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή φοβάται τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή φοβάται τον Δημοσθένη

135

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να φοβάται τον Δημοσθένη.

Εεεελα να και κάποιον που φοβάται η Αρετή καλέ…

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση του Στέφανου έχει ήδη ξεκινήσει, με εκείνον να αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική. Πλέον, όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις των τριών έχουν αποκατασταθεί. Συγχρόνως, η Αρετή εφαρμόζει τη συμβολή της Ασπασίας και προσποιείται ότι παθαίνει έμφραγμα.

Κάνει λόγο στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και την γιατρό, την Αντιγόνη. Η Αρετή δίνει μία κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά ο Στέφανος καταλαβαίνει το ψέμα της και την ξεσκεπάζει.

Την επόμενη μέρα, ο νεαρός άντρας και η Ελένη αναχωρούν για την Ισπανία, ενώ η Αρετή δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη και ξεσπάει κατά δικαίων και άδικων. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική ακόμα και με τη Χρυσούλα, επειδή δεν είδε έγκαιρα στα χαρτιά ότι θα φύγει ο γιος της και δεν την προετοίμασε.

Επίσης γυρεύει παρηγοριά παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί αλλά κλάματα. Παράλληλα, ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά ότι, αν δεν του δώσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό, θα αποκαλύψει σε όλη την Μάνη ότι ουδέποτε είχαν σχέση μητέρας γιου, αλλά ήταν εραστές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, ακόμη και την περίοδο που βρισκόταν εν ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, ο Ιπποκράτης. Bέβαια, η Αθηνά δείχνει να μην πτοείται ιδιαίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας