Αρχική SLIDER Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή προσπαθεί να διαλύσει το γάμο...

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή προσπαθεί να διαλύσει το γάμο της Βασιλικής

135

Η Αρετή κινδυνεύει να μείνει μόνη της στη Γη της Ελιάς και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να δεχτεί εύκολα. Η τελευταίες, σπασμωδικές, κινήσεις της στρέφονται ενάντια στην ευτυχία της ίδιας της της κόρης.

Βασιλική και Φίλιππος ετοιμάζονται, επιτέλους, να περάσουν χαρούμενες στιγμές, με τον γάμο τους να βρίσκεται προ των πυλών. Το νεαρό ζευγάρι όμως λογαριάζει χωρίς την… Αρετή, στη Γη της Ελιάς.

Η τελευταία δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί ότι η κόρη της θα παντρευτεί τον επίδοξο φονιά του γιού της και δεν θα κάτσε με σταυρωμένα χέρια. Όντας απογοητευμένη από το χωρισμό της με τον Στάθη αλλά κυρίως από την φυγή του Στέφανου στην Ισπανία, όλη της η προσοχή πλέον θα στραφεί στην μικρή Βασιλική. Εξάλλου μόνο η Ασπασία στέκεται πλέον δίπλα της.

Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Στέφανος την εγκατέλειψε, παρά τα διάφορα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε. Μετά από κάποια ακόμα ξεσπάσματα που θα έχει εναντίον του Στάθη και με τον Δημοσθένη να προσπαθεί να την κάνει καλά, αποφασίζει να κάνει την τελευταία της κίνηση. Θα καταφέρει να διαλύσει το γάμο της κόρης της;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας