Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή θέλει τον Μιλτιάδη για γαμπρό

686

Κι όμως, η Αρετή θα εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο και τον Μιλτιάδη, φέρνοντάς τον σε περίεργη θέση, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση ανάμεσά τους θα ξεφύγει, μετά τον παρολίγον πνιγμό της Βασιλικής.

Ο Μιλτιάδης θα τη σώσει, δίνοντάς της το φιλί της ζωής, με αποτέλεσμα η Αρετή να αρχίσει να βλέπει αλλιώς τον νεαρό.

Ο Μιλτιάδης θα μπορούσε να την έχει αφήσει να πεθάνει. Άλλωστε, για αυτό έχει έρθει αρχικά στη Μάνη, αυτός ήταν ο σκοπός του. Ωστόσο, μετά τον παρ’ ολίγον πνιγμό, ο Μιλτιάδης αναθεώρησε πολλά. Κατάλαβε πως η Βασιλική σημαίνει πολλά για αυτόν και πως δε θέλει να την σκοτώσει, σε καμία περίπτωση.

Η Αρετή βλέπει το ενδιαφέρον του νεαρού και αρχίζει τις δολοπλοκίες… Μάλιστα, τονίζει διαρκώς πως του είναι ευγνώμων που έσωσε την κόρη της, από βέβαιο θάνατο. Μέσα της εύχεται να καταλήξει η Βασιλική μαζί του και όχι με τον Φίλιππο Στεφανέα! Βέβαια, όσοι ξέρουν την Αρετή, γνωρίζουν πως δε μένει μόνο στις σκέψεις…

Θα καταφέρει η Αρετή να πείσει την κόρη της να αποδεχτεί τον Μιλτιάδη, στην γη της ελιάς; Προς το παρόν, φωνάζει σε όλη τη Μάνη πως ο άντρας αυτός, έσωσε την κόρη της, σε αντίθεση με τον άντρα της που απλώς… κοιτούσε! Ο Φίλιππος είναι διαλυμένος. Όλα ανατρέπονται, στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια της ιστορίας μας.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ