Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ξεφτιλίζει τον Μάνο στο χωριό

592

Ο Μάνος και η Χάιδω δε θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Η Χάιδω είναι απελπισμένη και ζητάει εκδίκηση για το κακό που βρήκε το σπιτικό της. Ο Φίλιππος έχει απομακρυνθεί και αρνείται να συνεχίσει αυτή την άρρωστη βεντέτα.

Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει μόνη της τα ηνία της κακής αυτής παράδοσης. Βέβαια, ο κόσμος δε θα αργήσει να γκρεμιστεί ξανά, όταν συνειδητοποιήσει πως ο Μάνος κορόιδευε την κόρη της.

Τότε είναι που ο μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει. Ο Μάνος συνεχίζει να βλέπει την Μαρίνα, πολιορκώντας την έντονα. Μπροστά σε ένα τέτοιο περιστατικό θα βρεθεί η Χάιδω, η οποία θα ξεσπάσει με τον χειρότερο τρόπο.

Φωνές σε όλο το χωριό

Η Χάιδω μαθαίνει πως ο Μάνος είναι ξανά με την πρώην του και η σύγχυση σκορπίζεται σε όλη την γη της ελιάς. Η Χάιδω πιστεύει πως ο Μάνος δεν είχε χωρίσει ποτέ την Μαρίνα, πως ο θάνατος της κόρης της ευνόησε τους δύο νέους να είναι ξανά μαζί.

Παρόλο που εκείνος το αρνείται, η Χάιδω το φωνάζει σε όλο το χωριό! Σύμφωνα με το MYtv, διαδίδει πως οι δυο τους έχουν σχέση, πως ο Μάνος δε σεβάστηκε ποτέ την κόρη της, πως είναι είναι άνανδρος και ψεύτης.

Τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Ισίδωρου, ο οποίος σοκάρεται. Πώς να πιστέψει πως ο γιος του γύρισε σε μία ιστορία που -φαινομενικά- είχε τελειώσει; Ο Μάνος δε δέχεται τις “κατηγορίες” αυτές, το χωριό, όμως, βουίζει.

Η Χάιδω είναι αποφασισμένη να τους κάνει να υποφέρουν. Κανείς δε θα είναι ευτυχισμένος, όσο η κόρη της είναι στο χώμα. Εισβάλλει στο σπίτι της Μαρίνας, όσο αυτή είναι με τον Μάνο και γίνεται χαμός.

Τα κουτσομπολιά εξαπλώνονται σε όλο το χωριό. Η Μαρίνα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ η οικογένεια Βρεττάκου ξεσπά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ