Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ειρήνη καταγγέλλει τον Φίλιππο στην Αστυνομία

123

Μόλις η Ειρήνη αντικρίσει τον σύζυγο της ξαδέλφης της, θα εντυπωσιαστεί. Αμέσως, θα ζηλέψει τη ζωή του ζευγαριού και θα αποφασίσει να την χαλάσει, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Η Ειρήνη ξεπερνάει κάθε όριο με τον Φίλιππο, στην γη της ελιάς. Η νεαρή κόρη του Δημοσθένη έρχεται στη Μάνη, για να ανάψει νέες φωτιές. Εκτός από την οικογένειά της, φροντίζει να φέρει σε δύσκολη θέση και τους γύρω της..

Δίχως ηθικούς φραγμούς και αυτοσυγκράτηση, η Ειρήνη θα φλερτάρει τον Φίλιππο, δείχνοντάς του πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Εκείνος θα ενοχληθεί από τη συμπεριφορά της και θα την απομακρύνει.

Το ίδιο θα συμβεί και από την πλευρά της Χάιδως, η οποία θα μάθει την αλήθεια και θα ζητήσει από το κοριτσάκι αυτό να μείνει μακριά! Η Ειρήνη, έχοντας μάθει στη ζωή της να παίρνει αυτό που θέλει, φτάνει την κατάσταση στα άκρα..

Μία ημέρα επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και προσποιείται πως είναι κακοποιημένη! ΣΟ Κουράκος την ρωτάει διστακτικά την νεαρή κοπέλα τι έχει, σίγουρος πως όσα θα ακούσει, δεν είναι αλήθεια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ειρήνη κατηγορεί ανοιχτά τον Φίλιππο για βιασμό, κάνοντάς του καταγγελία, στην γη της ελιάς. Ο Κουράκος, γνωρίζοντας τον Φίλιππο, αλλά και το ποιόν της οικογένειας του Δημοσθένη, υπόσχεται στην Ειρήνη να κάνει έρευνα επί του θέματος, όμως δεν προχωρά την καταγγελία.

Άλλωστε, ο Φίλιππος ποτέ δε θα έκανε κάτι τόσο φρικτό, ειδικά σε συγγενή της συζύγου του..

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ