Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία χωρίζει τον Στάθη

1563

Η Ιουλία χωρίζει τον Στάθη και βιώνει μία ιδιαίτερα σπαρακτική στιγμή, στην γη της ελιάς. Οι δυο πρωταγωνιστές ζουν τον παράνομο έρωτά τους και έρχονται όλο και πιο κοντά σε κάθε επεισόδιο.

Αυτό που βίωσαν στο παρελθόν, δεν έχει σβήσει. Είναι ερωτευμένοι, βιώνουν τα χρόνια της νιότης τους, γίνονται ξανά ένα, όπως τότε. Τίποτα δεν είναι ικανό να τους χωρίσει πια…

Ο Στάθης προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες, ανάμεσα σε εκείνον και στην Αρετή. Ψάχνει τον τρόπο να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση, ζητώντας από την Ιουλία χρόνο. Μόνο που η ηρωίδα μας δε μπορεί να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση…

Ο χωρισμός
Ο Ισίδωρος πιέζει πολύ έντονα την Ιουλία. Της αναφέρει διαρκώς πως πρέπει να κοιτάξει τη ζωή της και να ξεκολλήσει από το παρελθόν. Της τονίζει πως έχει περάσει τη ζωή της περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα, με κλειστά τα μάτια.

Η μοιραία συνάντηση μεταξύ του ζεύγους και της Ιουλίας, θα της δημιουργήσει αβάσταχτο πόνο. Μόλις αντικρίσει την γυναίκα του Στάθη, θα αισθανθεί απαίσια. Δε μπορεί να πιστέψει πως φέρεται έτσι σε μια άλλη γυναίκα.

Ο Στάθης της τηλεφωνεί και της ζητάει να βρεθούν. Εκείνη αρνείται. Του ξεκαθαρίζει πως δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και με δάκρυα στα μάτια του αναφέρει πως δε θέλει να τον δει ξανά.

Είναι αποφασισμένη. Μέσα της πονάει, αλλά γνωρίζει πως αυτό είναι το σωστό. Ο Στάθης καταρρέει και την ικετεύει για μία ακόμη ευκαιρία, για μία τελευταία συνάντηση. Η Ιουλία χωρίζει τον Στάθη και κλείνει το τηλέφωνο με ραγισμένη καρδιά, στην γη της ελιάς.

Ο Καπερνάρος, όμως, δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ