Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόν

106

Η τύχη της μικρής Αγγελικής κρέμεται από μία κλωστή. Ο Ισίδωρος πιέζει την κόρη του να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία της υιοθεσίας, με αποτέλεσμα να πέφτει από τα σύννεφα. Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή, όπως επίσης και η Αντιγόνη, στην γη της ελιάς.

Η Αντιγόνη αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια, σχετικά με το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτή την πράξη. Με βαριά καρδιά, τονίζει στον πατέρα της πως την βοήθησε σημαντικά η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς.

Ο Ισίδωρος, απελπισμένος με όσα ακούει, αναζητά άλλες λύσεις για την μικρή. Γνωρίζει πολύ καλά πως, εάν βάλει την Αντιγόνη να ανοίξει αυτόν τον φάκελο, η κόρη του θα φυλακιστεί. Η παράνομη αυτή υιοθεσία, θα τους στοιχειώνει για πάντα.

Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία, η οποία τρέμει ξανά τη φυλακή, στην γη της ελιάς. Ζητάει από την Αντιγόνη να είναι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις της, καθώς η ίδια έχει ήδη βεβαρημένο παρελθόν.

Στην δεύτερη σεζόν της σειράς, αναμένεται να δούμε την Μαρία να παίρνει θέση στα γεγονότα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσει και η ίδια την μικρή Αγγελική, δείχνοντας βαθιά μετανιωμένη για την πράξη της τότε…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ