Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη εκδικείται τον Αλέξη με τον ίδιο τρόπο!

74

Η γη της Ελιάς Spoiler – Η Μυρτάλη εκδικείται τον Αλέξη | Συναρπαστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Απίστευτη εξέλιξη. Τι θα δούμε;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε και θα ανατρέψει πολλά;
Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Ευτυχία είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Κουράκο τη δολοφονία του Ανέστη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Η σειρά, η αγαπημένη μας σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται και μας καθηλώνει με ότι αναμένεται να μας δείξει. Πάντως όσα θα δούμε θα αλλάξουν πολλά. Μάλιστα οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν σε μία οθόνη ώστε να μας ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε.

Η Μυρτάλη εκδικείται τον Αλέξη με τον ίδιο τρόπο!

Η Μυρτάλη μας έχει αλλάξει άποψη για τον χαρακτήρα της στην σειρά. Μην γίνονται και παρεξηγήσεις. Ένας ρόλος είναι και καλό είναι να περιοριζόμαστε εκεί. Σε άλλη σειρά μπορεί να αγαπηθεί. Ε, σε αυτή τη σειρά ενώ ξεκίνησε καλά μας τα χαλάει τώρα. Στη συνέχεια μπορεί να μας αλλάξει άποψη πάλι.

Μέχρι τότε όμως θα μας απασχολήσει πολύ έντονα. Άλλωστε είναι η βασική πρωταγωνίστρια του έργου. Όπως θα δούμε θα νοικιάσει ένα νέο σπίτι. Ένα σπίτι, όχι για να περνάει ώρες με τον Αλέξη. Σύντομα θα την δούμε και με την απειλή όπλου να του κάνει τη ζωή κόλαση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Αλέξης νομίζοντας πως την κέρδισε θα πέσει πολύ σύντομα από το συννεφάκι που έχει ανέβει. Η Μυρτάλη θα τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Θα τον κλειδώσει σε ένα σπίτι και θα τον απειλεί με ένα όπλο το οποίο θα το βρει από τον Δημοσθένη.

Άραγε με αυτή την εξέλιξη τι συνέπειες θα υπάρξουν;

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ