Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης μπαίνει σε σχολή μαγειρικής

243

Η μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Αλέξη, έρχεται! Ο νεαρός θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να κάνει μία νέα αρχή, πηγαίνοντας κόντρα σε όλα όσα τον απασχολούν τόσο καιρό.

Η Μυρτάλη θα συνεχίσει να τον ταλαιπωρεί έντονα μέσω της αρρωστημένης αυτής σχέσης, όμως ο Αλέξης θα παλέψει για να ζήσει μία φυσιολογική και άνετη ζωή. Η Μαργαρίτα θα δει στο βλέμμα του βελτίωση και θα ανακουφιστεί.

Πράγματι, ο Αλέξης θα κάνει το επόμενο βήμα στην γη της ελιάς και θα γραφτεί σε σχολή μαγειρικής. Σε αυτό θα συμβάλλει ο Χρήστος, ο οποίος θα γίνει ο καλύτερός του φίλος, βοηθώντας τον να σταθεί ξανά στα πόδια του…

Η μεγάλη αλλαγή του Αλέξη στη Γη της Ελιάς

Παρόλο που το μόνο που σκεφτόταν ήταν να τον σκοτώσει, ο Αλέξης αλλάζει γνώμη και αρχίζει σταδιακά να δένεται με τον Χρήστο. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, ο Χρήστος τον εμπιστεύεται και του εκμυστηρεύεται όλο του το παρελθόν.

Μάλιστα, τον διαβεβαιώνει πως θα τον βοηθήσει να προχωρήσει στη ζωή του, αφήνοντας πίσω του τα παλιά. Ο Αλέξης του αναφέρει πως έχασε την άδεια άσκησης επαγγέλματος, εξαιτίας μιας παρεξήγησης με την Ελένη.

Ο Χρήστος τον πιστεύει και τον θεωρεί δικό του άνθρωπο. Τον παροτρύνει να γραφτεί σε μία σχολή, ώστε να μπορούν να δουλεύουν μαζί από εδώ και στο εξής. Έτσι, ο Αλέξης γράφεται σε σχολή μαγειρικής και αισθάνεται ευγνώμων απέναντι στον Χρήστο, στην γη της ελιάς. Οι δυο νεαροί γίνονται καλοί φίλοι, με την Μυρτάλη να δυσανασχετεί από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ο Αλέξης μπαίνει δυναμικά στην ταβέρνα, πετώντας την ποδιά του σερβιτόρου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ