Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

156

Οι εμμονές κι οι παραισθήσεις του Αλέξη συνεχίζουν στη «Γη της Ελιάς» με τη Μαργαρίτα να ανησυχεί και να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της με κάθε τρόπο. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως όταν ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος ξανά με τη Μυρτάλη.

Ο νεαρός χάνει το μυαλό του βλέποντάς τη, ενώ εκείνη τρομοκρατείται και το βάζει στα πόδια. Εκείνος που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει την ακολουθεί. Η Μυρτάλη προσπαθεί να του ξεφύγει και τα καταφέρνει.

Ο Αλέξης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αντέδρασε έτσι. Ζώντας στον δικό του κόσμο έρχεται κοντά με την Ελένη. Η κοπέλα αποφασίζει να τον εμπιστευτεί και του ανοίγει την καρδιά της. Σε μία στιγμή παραφροσύνης, όμως, ο Αλέξης συγχέει την Ελένη με τη Μυρτάλη και φαντασιώνεται πως και εκείνη έχει αισθήματα γι’ αυτή.

Τότε, προσπαθεί επιθετικά να τη διεκδικήσει με αποτέλεσμα η Ελένη να παθαίνει σοκ. Καταφέρνει να του ξεφύγει και έντρομη τον καταγγέλει για σεξουαλική παρενόχληση τόσο στις Αρχές όσο και στον Σύλλογο Ψυχολόγων.

Έντονος καβγάς για Μαργαρίτα και Αλέξη
Στη συνέχεια, ο Αλέξης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Τμήμα προκειμένου να καταθέσει. Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κουράκο, ο οποίος θα γίνει έξαλλος μαζί του. Όταν η Μαργαρίτα μάθει τον λόγο που συνελήφθη ο Αλέξης γίνεται έξω φρενών μαζί του, στη «Γη της Ελιάς».

Νόμιζε πως ο γιος της είχε ηρεμήσει και δε θα συμπεριφερόταν πάλι έτσι. Η Μαργαρίτα, όμως, εξοργίζεται και κάνει έναν τεράστιο καβγά μαζί του. Ο Αλέξης προσπαθεί να την πείσει ότι η Ελένη έχει αισθήματα γι’ αυτόν και τότε καταλαβαίνει πως το μυαλό του παιδιού της είναι ακόμα σε σύγχυση.

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Αλέξης μετά τα τελευταία γεγονότα. Μπορεί ο Κουράκος να τον άφησε να φύγει, αλλά πλέον οι παραισθήσεις τον βασανίζουν και δεν μπορεί να ζει άλλο με αυτό. Τότε, κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας με τη Μαργαρίτα να τον βρίσκει σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον σώσει. Ο Αλέξης εν τέλει σώζεται, αλλά όλα αυτά τα γεγονότα θα έχουν πολύ σημαντικές συνέπειες στο μέλλον του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ