Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον γάμο του…

113

Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον και ξεκινούν τις διαδικασίες, παρά τα μικρά προβλήματα που εμφανίζονται στο δρόμο τους. Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα, για να αποτρέψει το μυστήριο, όμως δε τα καταφέρνει.

Ένα bachelor πάρτι έρχεται στα επόμενα επεισόδια, για να ανάψει φωτιές, στην γη της ελιάς. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη.

Λίγο πριν τον γάμο, η Ισμήνη πραγματοποιεί μία μικρή μάζωξη στο σπίτι της, καλώντας όλες τις φίλες της. Βέβαια, έξω από αυτό μένει η Μυρτάλη, η οποία θλίβεται που δε θα παραστεί σε κάτι τόσο σημαντικό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ισμήνη πραγματοποιεί ένα bachelor πάρτι, στο οποίο η Δήμητρα δίνει ρεσιτάλ, στην γη της ελιάς. Φοράει την περούκα της Ράινα και χορεύει στον στύλο, με τα κορίτσια να την ακολουθούν. Μία σκηνή που έρχεται για να μείνει αξέχαστη!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ζητάει όπλο! Τι το θέλει;

Όσο κι αν παρακαλάει την Ισμήνη, εκείνη της έχει κλείσει την πόρτα και αρνείται να την καλέσει στον γάμο της, αλλά και στο γλέντι που ετοιμάζει σπίτι της. Έτσι, η Αντιγόνη, η Μαρίνα, η Ευτυχία, η Άννα, η Αλκμήνη, η Βασιλική, όλα τα κορίτσια της Μάνης στολίζονται για το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς!
Η Γη της Ελιάς – Β’ Κύκλος | Τετάρτη 23/11 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ