Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος παίρνει την καραμπίνα και… θερίζει!

240

Η γη της Ελιάς Spoiler – Ο Φίλιππος παίρνει την καραμπίνα | Συναρπαστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Απίστευτη εξέλιξη. Τι θα δούμε;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε και θα ανατρέψει πολλά;
Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Ευτυχία είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Κουράκο τη δολοφονία του Ανέστη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Η σειρά, η αγαπημένη μας σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται και μας καθηλώνει με ότι αναμένεται να μας δείξει. Πάντως όσα θα δούμε θα αλλάξουν πολλά. Μάλιστα οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν σε μία οθόνη ώστε να μας ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε.

Ο Φίλιππος παίρνει την καραμπίνα

Τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να είναι καταιγιστικά. Μάλιστα οι εξελίξεις θα μας φέρουν τα πάνω κάτω. Μία τέτοια εξέλιξη θα μας έρθει και με τον Φίλιππο για την γυναίκα του. Όπως εχει αποδείξει είναι ικανός να φτάσει στο φόνο για όποιον πειράξει είτε το παιδί του, είτε την γυναίκα του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Μέσα σε όλα και αφού ξεχάστηκε η Κατερίνα, θα έρθει η κόρη του Δημοσθένη η Ειρήνη να φέρει τα πάνω κάνω. Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει είναι και ετεροθαλή αδέρφια. Αυτό θα φέρει μία αναστάτωση σε όλους και οι ζωές τους θα αλλάξουν από εδώ και πέρα.

Ο Φίλιππος θα πέσει σε ένα καλοστημένο κόλπο της Ειρήνης και θα κατηγορηθεί για βιασμό. Θα έχει όμως μάρτυρες και καλό… δικηγόρο, όπου δεν θα του δημιουργηθεί πρόβλημα θα ψέματα της Ειρήνης. Μάλιστα θα γίνει μετέπειτα κάτι τόσο ακραίο το οποίο θα τον φτάσει στα όριά του για να βγει στους δρόμους της Μάνης με την Καραμπίνα.

Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον Εισαγγελέα

Τι θα συμβεί και τι θα γίνει από το γράμμα του νόμου με τον Φίλιππο;
Η Γη της Ελιάς – Β’ Κύκλος | Πέμπτη 24/11 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ