Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Κουράκος ξεσκεπάζει το κύκλωμα…αλλά θα το πληρώσει ακριβά!

399

Ο Κουράκος ξεσκεπάζει το κύκλωμα…αλλά θα το πληρώσει ακριβά!


Επιστροφές καταστροφές στην Γη της Ελιάς, με τον Δημοσθενη να γυρίζει στη Μάνη για να τους ανακατώσει όλους. Κυρίως όμως έρχεται για το “κεφάλι” του Κουράκου. Ο οποίος με την ομάδα του του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα. Στόχος του Δημοσθένη είναι να μην ξαναφύγει ποτέ από την Μάνη και να ξανακάνει κουμάντο αυτός.

Η βαλίτσα με τα χρήματα της Μαργαρίτας θα σταθεί αφορμή για να βραβευτεί από την Μάνη. Όλοι είναι εντυπωσιασμένοι από τους χειρισμούς του και του αναγνωρίζουν την αξία του.

Είχε στήσει μια τέλεια παγίδα και μόλις η Μαργαρίτα έτρεξε στο τμήμα ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να ξεσκεπάσει το κύκλωμα. Οι ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι της και εκείνος τους μπαγλάρωσε και τους πήγε στο τμήμα. Βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το να ξεσκεπάσει το ποιος κρύβεται πίσω από όλα.

Κανείς όμως δεν υπολογίζει τον Δημοσθένη, που έρχεται στη Μάνη για να φέρει πανικό και να καταστρέψει τον Γιώργη.

Όλα θα γίνουν επικίνδυνα και ο Κουράκος διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Κανένας Κουράκος δεν θα μπει στον δρόμο του. Συνεργός του ο Κωνσταντίνος, ο οποίος βέβαια έχει αρχίσει και κουράζεται από τον Δημοσθένη και τα κολλήματα του.

Ο Δημοσθένης λοιπόν το παίρνει απόφαση πως ο Κουράκος θα πρέπει να βγει από τη μέση και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα και απλά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ