Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος φλερτάρει την Αφροδίτη

613

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα βίωνε μια ανείπωτη αγωνία από τη στιγμή που χάνει το μωρό της. Στη σειρά, η ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής της. Δεν ήθελε να δει κανέναν, ούτε καν τον αγαπημένο της, τον Μάνο.

Η απώλεια του μωρού της την είχε απομονώσει σε έναν κόσμο αυτο κατανόησης και πόνου. Παράλληλα, η Μαρίνα εξέπεμπε κακία προς όλους. Ο Μάνος, αγανακτισμένος και ανήσυχος για τη γυναίκα του, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την φίλη του, την Αφροδίτη, η οποία ήταν γιατρός. Η Αφροδίτη του είπε να είναι δίπλα στη Μαρίνα και να τη στηρίξει.

Ωστόσο, η Μαρίνα παρεξηγεί τις προθέσεις της Αφροδίτης, πιστεύοντας ότι ο άνδρας της την απατά με τη γιατρό της Αρεόπολης. Κατηγορεί ακόμη και τον Μάνο πως φλερτάρει με την Αφροδίτη πίσω από την πλάτη της. Ο Μάνος προσπαθεί να την καθησυχάσει, εκφράζοντας την αγάπη του, αλλά η Μαρίνα εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο.

Σε μια στιγμή σκοτεινής αποφασιστικότητας, η Μαρίνα αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Ο Μάνος, ανήσυχος, τη ρωτά που πρόκειται να πάει, και η απάντηση της Μαρίνας είναι κατηγορητική και αποφασιστική: “Φεύγω, δεν θα με ξαναδείς.”

Η απώλεια του παιδιού της είχε αφήσει βαθιά τραύματα στην Μαρίνα και είχε οδηγήσει σε αναταραχή τη σχέση της με τον Μάνο και την περιβάλλουσα κοινότητα. Οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά, αλλά ανακαλύπτουν πώς η αγωνία και ο πόνος μπορούν να διαμορφώσουν και να δοκιμάσουν ακόμη περισσότερο την αγάπη και τις σχέσεις τους.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ