Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή η Ευτυχία τη δεύτερη σεζόν;

172

Ένα φρικτό γεγονός αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Ευτυχία θα κινδυνεύσει με φυλάκιση, με τους πρωταγωνιστές στην γη της ελιάς να μένουν άναυδοι. Μετά την Μαρίνα, σειρά έχει το επόμενο θύμα του Ανέστη, το οποίο και τον αποτελειώνει…

Όπως πρώτα έγραψε το Youfly.com, η Ευτυχία δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ανέστη, στην προσπάθειά της να αμυνθεί. Ο Ανέστης πίνει και της επιτίθεται ξανά, αποφασισμένος να την κάνει δική του.

Η Ευτυχία χάνει τον έλεγχο και του ορμά. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Ανέστης πέφτει νεκρός στο έδαφος, λίγο μετά αφότου έχει δολοφονηθεί άγρια και ο Δημήτρης! Οι δύο αυτοί αδίστακτοι χαρακτήρες μας αποχαιρετούν, με το σοκ να είναι τεράστιο.

Όπως όλα δείχνουν, η Ευτυχία θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην γη της ελιάς, με τη μία από αυτές να αφορά τη φυλάκισή της. Θα καταφέρει να γλιτώσει, όπως η Μαρίνα, η θα κλειστεί στο κελί, πληρώνοντας το λάθος της να σκοτώσει τον…βιαστή της;

Όλη η Μάνη είναι συγκλονισμένη. Εννοείται πως ο Λυκούργος θα αναλάβει κι επίσημα, μέσα από το νέο του δικηγορικό γραφείο, την υπόθεση. Η δεύτερη σεζόν έρχεται γεμάτη ανατροπές και μικρές ιστορίες που κόβουν την ανάσα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ