Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το μεγάλο λάθος του Στάθη που θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο

126

Ο Στάθης θα μπλέξει στα δίχτυα μιας νέας υπόθεσης, αρκετά επικίνδυνης. Θα δει με τα μάτια του να πραγματοποιείται αρπαγή ανηλίκου και θα αναλάβει δράση, για να ξεσκεπάσει το κύκλωμα!

Στο νοσοκομείο θα μπει ο Στάθης, στην γη της ελιάς. Ο πρωταγωνιστής θα βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση, καθώς θα κάνει ένα μοιραίο λάθος, που θα του στοιχήσει. Όλη στη Μάνη θα σοκαριστούν.

Όσο κι αν ο Κουράκος και η Δήμητρα τον προειδοποιούν, ο Στάθης είναι απτόητος! Ερευνά την υπόθεση κι έρχεται αντιμέτωπος με τους ανθρώπους του κυκλώματος και τα τσιράκια τους.

Μία ημέρα, όλα θα σβήσουν γύρω του. Ένα από τα τσιράκια του κυκλώματος θα πυροβολήσει τον Στάθη στον ώμο. Ο Κουράκος θα μείνει άναυδος, μόλις ακούσει αυτή την είδηση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Στάθης θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με τις αρχές να κινητοποιούνται, στην γη της ελιάς. Νέος συναγερμός έχει χτυπήσει στη Μάνη. Ο Στάθης συνέρχεται, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένεια ότι απέφυγε τον κίνδυνο. Βέβαια, η περιπέτειά του αυτή δεν έχει τελειώσει..

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.Η Γη της Ελιάς – Β’ Κύκλος | Πέμπτη 24/11 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ