Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ομολογούν τη σχέση τους

1036

Η κατάσταση ξεφεύγει στην Μάνη. Ο Στάθης και η Ιουλία φτάνουν σε αδιέξοδο στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να ομολογούν τη σχέση τους. Τα όρια ξεπερνιούνται.

Η Χάιδω κατηγορεί τον Στάθη για απόπειρα δολοφονίας κι εκείνος οδηγείται στο τμήμα.

Η Ιουλία είναι το μοναδικό του άλλοθι. Την ημέρα του φονικού, ήταν μαζί του στην Καρδαμύλη. Προκειμένου να αθωωθεί ο αγαπημένος της, αποκαλύπτει την αλήθεια, φέρνοντας την καταιγίδα στην Αρεόπολη.

Ο Στάθης παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Πριν τα κουτσομπολιά πάρουν φωτιά, πρέπει να μιλήσει στον γιο του. Πιστεύει πως ο Στέφανος θα τον καταλάβει, πως θα τον στηρίξει. Βέβαια, αυτό δε θα συμβεί ποτέ…

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος μένουν άναυδοι
Ο Στάθης και η Ιουλία πιάνονται χέρι με χέρι στην γη της ελιάς και ομολογούν τη σχέση τους στα παιδιά. Καλούν τον Στέφανο και την Μυρτάλη και τους ανακοινώνουν όλα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Τους αναφέρουν πως είναι μαζί, πως έχουν παράνομη σχέση, πως ήταν ερωτευμένοι επί χρόνια, με τον έρωτά τους να εμποδίζεται από τον Ιπποκράτη. Αυτό το πάθος φούντωσε ξανά και ήταν ανεξέλεγκτο.

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος μένουν άναυδοι. Πώς είναι δυνατόν; Ο Στέφανος -μάλιστα- ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Φωνάζει στον πατέρα του πως πρόδωσε την οικογένειά τους, πως η μητέρα του είχε δίκιο που φώναζε τόσο καιρό.

Φυσικά, δε τον υπερασπίζεται. Ο Στάθης, όμως, όφειλε να ενημερώσει. Αμέσως μετά, η Ιουλία καταθέτει πως ήταν μαζί του. Τα νέα φτάνουν στην Αρετή από την Χάιδω, με αποτέλεσμα εκείνη να χάνει το μυαλό της.

Παίρνει τους δρόμους με το αυτοκίνητο. Ένα τροχαίο ατύχημα θα σκορπίσει την θλίψη σε όλη τη Μάνη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ