Η Γη της Ελιάς: «Στέφανος αν συγχωρέσεις την Βασιλική, θα σε ξεγράψω» (video)

258

Ο Στάθης ενημερώνει την Αρετή και τον Στέφανο πως συνάντησε τυχαία την Βασιλική στο δρόμο στην σειρά Η Γη της Ελιάς και μάνα και γιος αντιδρούν έντονα με αυτά που ακούνε.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, ο Στέφανος δίνει τελεσίγραφο στον πατέρα του λέγοντας του πως θα τον ξεγράψει αν συγχωρέσει την Βασιλική και αρχίσει τα πάρε δώσε μαζί της. Πως αντιδρά ο Στάθης;

Τι θα δούμε απόψε 1/3 στην Γη της Ελιάς;

Το ειδύλλιο του Στάθη και της Εύας προχωρά κι εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τη δουλειά ώστε να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για το θερμοκήπιο που μόλις αγόρασαν. Ο Αποστόλης μάταια προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν.

Η Γη της Ελιάς | Τρίτη 1/3 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Μάνος πλησιάζει σιγά σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη τον διαγράφει οριστικά από τη ζωή της. Ο Ανέστης, έξαλλος με τη Μαρίνα, αποφασίζει να την εκδικηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Ιουλίας, συνεχίζει να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του. Η Άννα και ο Λεωνίδας ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και συναντούν τον Νικήτα και τη Μυρτάλη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πολύ κοντά.

Τέλος, η σχέση του Στάθη μαζί με τον Στέφανο και την Αρετή κρέμεται από μια κλωστή στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς του έχουν γυρίσει την πλάτη με αυτά που έμαθαν για την Βασιλική.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ