Η Γη της Ελιάς: Στο φως το σκοτεινό παρελθόν του Ιπποκράτη

108

Φαίνεται πως ο Ιπποκράτης έκρυβε πάρα πολλά ένοχα μυστικά, στην γη της ελιάς. Μπορεί όλοι να νομίζουν πως η Αθηνά ήταν αυτή που είχε τα περισσότερα μυστικά στο σπίτι, όμως κι εκείνος δεν πήγαινε πίσω…

Όπως είδαμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς, λίγο πριν πεθάνει, ο Ιπποκράτης ζήτησε από την Μυρτάλη ένα πράγμα: Να μην εμπιστεύεται κανέναν γύρω της. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος γνώριζε πολλά, για όλους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Σταδιακά, θα βλέπουμε την ιστορία του Ιπποκράτη να έρχεται ξανά στο φως, στην γη της ελιάς. Τι σημαίνει αυτό; Οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν κι άλλα πράγματα για το ένοχο παρελθόν του, το οποίο θα πληγώσει ιδιαίτερα την Μυρτάλη.

Ο Ιπποκράτης ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και ισχυρό μέλος ενός κυκλώματος. Όλα τα χρήματα και υλικά αγαθά που απέκτησε, δεν ήρθαν μόνο από την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά και από άλλες δουλειές, αρκετά παράνομες..

Η αλήθεια δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Ποια θα είναι η αντίδραση της οικογένειας, μόλις μάθει τα σκοτεινά βήματα του Ιπποκράτη και πως θα αντιμετωπίζεται η Μυρτάλη από εδώ και στο εξής;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ