Η Γη της Ελιάς: Συναγερμός στη Μάνη – Το κρυφό ραντεβού

6564

Συναγερμός θα χτυπήσει στη Μάνη! Η Βασιλική αποφασίζει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της στην γη της ελιάς, μαζεύοντας κάποια ρούχα και αποχαιρετώντας οριστικά τους γονείς της.

Μετά από έναν έντονο καυγά που θα έχει με την μητέρα της, την Αρετή, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα συνειδητοποιήσει πως δεν αντέχει πια.

Φεύγοντας από το σπίτι, καταφύγιο θα βρει στον Αποστόλη, ο οποίος θα ενημερώσει τον Στάθη πως η κόρη του είναι καλά. Μαζί με τον Στέφανο, θα πάνε να την βρουν, με σκοπό να την συνετίσουν να γυρίσει στο σπίτι.

Εκείνη, θα αρνηθεί. Μάλιστα, θα ζητήσει από τον Στέφανο να την βοηθήσει να βρει δουλειά, ώστε να μη χρειαστεί να γυρίσει σπίτι της ξανά. Ο Στέφανος θα δεχτεί και θα ρωτήσει την Μαρίνα, εάν έχει χώρο στο μαγαζί της για έναν υπάλληλο ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το κρυφό ραντεβού

Ένας παράνομος έρωτας θα φουντώσει στα επόμενα επεισόδια. Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, στην γη της ελιάς. Παρόλο που η σχέση των δύο πρωταγωνιστών ήταν εκρηκτική, το συναίσθημα θα επικρατήσει.

Έτσι, κρυφά από την Χάιδω, ο νεαρός θα ξεκινήσει τα ραντεβού με την Βασιλική. Φυσικά, το γεγονός αυτό μόλις μαθευτεί, θα χτυπήσει κι άλλον συναγερμό στην Μάνη.

Στο μεταξύ, η Χάιδω ψάχνει τρόπους να αγοράσει κι άλλη καραμπίνα, παρόλο που ο Φίλιππος πέταξε την προηγούμενη. Το μίσος της δε σβήνει, ειδικά μετά την ανακάλυψη πως ο Μάνος είναι ζευγάρι με την Μαρίνα.

Ένας νέος κύκλος μίσους ξεκινά…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ