Η Γη της Ελιάς: Θετικό το τεστ DNA – Το μοίρασμα της κληρονομιάς ο Μάνος βγαίνει εκτός εαυτού και ξεκινάει πόλεμο

608

Ο Ισίδωρος κρατάει στα χέρια του το θετικό τεστ DNA και αντιλαμβάνεται πως όλα θα αλλάξουν, στην γη της ελιάς. Η Αντιγόνη είναι και επίσημα κόρη του και ζητά την αναγνώριση. Θέλει -κυρίως- το επίθετο της οικογένειας και μια αγκαλιά από τους δικούς της ανθρώπους.

Ο Μάνος γίνεται έξαλλος. Σκίζει το τεστ και ωρύεται! Δε μπορεί να δεχτεί πως η Αντιγόνη είναι αδελφή του. Μάλιστα, ξεσπάει στον πατέρα του με τον χειρότερο τρόπο, καθώς η περιουσία τους κινδυνεύει.

Ενώ ο Ισίδωρος πάλευε να βγάλει από τη μέση την Αθηνά και την Μυρτάλη, τώρα έχει να κάνει και με την Αντιγόνη, το αίμα του. Ο διαμοιρασμός ξεκινά ξανά, οι διαθήκες ανοίγουν και η οικογένεια των Βρεττάκων βρίσκεται σε πανικό.

Ο Ισίδωρος ψάχνει μία μέση λύση

Ο Ισίδωρος δέχτηκε να κάνει το τεστ DNA στην γη της ελιάς, χρωστώντας τεράστια ευγνωμοσύνη στην Αντιγόνη. Άλλωστε, εκείνη ήταν αυτή που τον έσωσε την τελευταία στιγμή, από βέβαιο θάνατο. Ο Ισίδωρος έπαθε ανακοπή καρδιάς και βρέθηκε στο έδαφος, με την Αντιγόνη να του δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Φυσικά, τα αποτελέσματα τα περίμενε. Αυτό που δεν περίμενε, ήταν η οργή του γιου του. Ο Μάνος βγαίνει εκτός εαυτού και ξεκινάει πόλεμο, τόσο στην Αντιγόνη, όσο και στον πατέρα του.

Ο Ισίδωρος, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο, ψάχνει μία μέση λύση. Αναζητά τρόπους για να καλύψει οικονομικά την Αντιγόνη, χωρίς να της μεταβιβάσει μεγάλο μερίδιο από την περιουσία των Βρεττάκων. Όλα αυτά, εν αγνοία της νεαρής ηρωίδας, η οποία ξεκαθαρίζει -πλέον- πως δε θέλει τίποτα. Το μόνο που ζητούσε, ήταν η αναγνώριση…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ