Η Γη της Ελιάς: Θρήνος για τον Ανέστη – Ο τραγικός θάνατος

223

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένας αδίστακτος χαρακτήρας φτάνει στο τέλος του, μέσα από τραγικό τρόπο. Όλοι είναι σοκαρισμένοι, αλλά κανείς δε θλίβεται πραγματικά, πέρα από την Αναστασία..

Ο Ανέστης πεθαίνει και όλα αλλάζουν, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση της υγείας του θα χειροτερεύσει. Μετά την αποφυλάκισή του, θα ξεκινήσει το ίδιο μαρτύριο, δίχως να δείξει έλεος.

Όσο κι αν οι γιατροί προειδοποιούν, όσο κι αν η Αναστασία τον ικετεύει να λογικευτεί, ο Ανέστης συνεχίζει το αλκοόλ. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο απότομος, ενώ θέτει ως στόχο του να αποκτήσει ξανά όλα όσα στερήθηκε φυλακισμένος.

Η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Ανέστης πεθαίνει ξαφνικά στην γη της ελιάς, με την καρδιά του να τον εγκαταλείπει. Το πρόβλημα θα χειροτερεύσει μέσα σε μια στιγμή και κανείς δε μπορέσει να τον σώσει. Όλοι θα διχαστούν, θα προβληματιστούν με τον συγκεκριμένο θάνατο..

Κάποιοι βέβαια θα ανακουφιστούν, καθώς ο Ανέστης ήταν η αιτία για πολλά δεινά στη Μάνη. Οι μέρες κυλούν και η αντίστροφή μέτρηση για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ξεκινά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ