Η Γη της Ελιάς: Τι ήθελε; Να είμαι ο κύριος της κυρίας που με πληρώνει και να το δεχτώ αδιαμαρτύρητα;

165

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού του λέει “Τι ήθελε; Να είμαι ο κύριος της κυρίας που με πληρώνει και να το δεχτώ αδιαμαρτύρητα”;

Η Αθηνά βρίσκει την ευκαιρία να μείνει μόνη της με την μητέρα της και την παρακαλά να μην είναι τόσο σκληρή με την Μαργαρίτα. «Η Μαργαρίτα υποφέρει και κάθε αναφορά στον Αλέξη…Ήρθαμε εδώ για να ηρεμήσουμε. Σε παρακαλώ…», της τονίζει, αλλά εκείνη έχει άλλη άποψη. «Εγώ σε παρακαλώ! Είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα για να πάει παρακάτω τη ζωή της! Με το χαϊδολόγημα δεν καταφέρνουμε τίποτα! Άκουσε με! Κάτι ξέρω!», της απαντάει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι του με μια βαλίτσα. Πηγαίνει μέσα στο δωμάτιο την ανοίγει και μέσα έχει 200 χιλιάδες ευρώ. Παίρνει τις δεσμίδες να τις βάλει στο χρηματοκιβώτιο, αλλά εκείνη την στιγμή μπαίνει μέσα η Ασπασία.

«Τι λεφτά είναι αυτά;», τον ρωτάει σαστισμένη κι εκείνος της λέει ψέματα ότι πούλησε κάτι ελιές. «Λοιπόν, τσιμουδιά! Δεν μιλάς ούτε στην Αρετή γι’ αυτό, ούτε πουθενά! Έτσι και το μάθει κάνας αλήτης, θα μπουν να μας σφάξουν!», της τονίζει και της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο.

Στο μεταξύ, η Μαρία δίνει στην Μαργαρίτα ένα βιβλίο που μιλάει για την μετενσάρκωση καθώς πιστεύει πως πρέπει από κάπου να κρατηθεί. «Το τελευταίο πράγμα που μας κρατάει στη ζωή όταν όλα τα άλλα έχουν χαθεί, είναι η ελπίδα. Η Μαργαρίτα πρέπει να βρει ένα νόημα, αλλιώς πολύ φοβάμαι πως θα πάθει βαριά κατάθλιψη. Αλλά σκέφτομαι…ακόμα κι αν υπάρχει άλλη ζωή, εύχομαι να μην ξανασυναντηθεί ποτέ μ’ αυτό το κουμάσι, το τέρας που γέννησε!!!», λέει η Μαρία στην Χάιδω και την Αθηνά όταν η Μαργαρίτα πάει να κοιμηθεί.

Ο Λυκούργος ετοιμάζεται για την κηδεία του Άγγελου Φωτάκου και η Ισμήνη με την Δήμητρα ντυμένες στα μαύρα πηγαίνουν από το σπίτι του για να πάνε όλοι μαζί. Τα δυσάρεστα νέα έχουν φτάσει και στο Σούνιο και όλες στεναχωριούνται για την μικρή Φιλιώ, ενώ η Αθηνά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το παιδάκι. Από την άλλη, ο Μάνος ζητάει από την Ιουλία να μην έχουν άλλες εντάσεις όταν θα επιστρέψει η Μαργαρίτα στην δουλειά, αλλά εκείνη φαίνεται πως έχει ακόμα αρκετό θυμό μέσα της.

«Έκανα την καρδιά μου πέτρα, για να σας κάνω το χατίρι… μέχρι εκεί! Άσε με! Μετά απ’ όσα έμαθα απ’ τη Μαρίνα, υποψιάζομαι ότι κάτι πολύ σκοτεινό συνέδεε τον Αλέξη με τη Μυρτάλη…», του λέει και ο Μάνος της απαντά: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάποιοι άνθρωποι συνδέονται με ανεξήγητο τρόπο και είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουν ο ένας απ’ τον άλλον. Όπως εσύ με τον Στάθη για παράδειγμα…»

Η Ιουλία εκνευρίζεται και ισχυρίζεται πως αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Στάθης κι εκείνη χωρίς καν να του ρίξει έστω και μια ματιά φεύγει έξαλλη. «Δεν θέλω να το ανοίξω το ρημάδι.. γιατί σέβομαι τη συγγένεια που έχετε! Αλλά πάει να την βγει κι από πάνω! Τι ήθελε δηλαδή; Να είμαι ο κύριος της κυρίας που με πληρώνει και να το δεχτώ αδιαμαρτύρητα;», λέει νευριασμένος στον Μάνο…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ – ΤΡΕΛΗ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΜΕΘΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ: 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ – ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΙΠΙΟΥΝΤΑΙ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΙΔΩ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ – Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΤΑΛΗ ΔΥΟ ΝΕΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΚΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 176-177-178-179-180 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 181-182-183-184-185-186 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ – ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Ο ΚΡΥΦΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ